İl Genç Girişimcileri icra komitesi üyelerinden KAYSO'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

İl Genç Girişimcileri icra komitesi üyelerinden KAYSOya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 14:13

İl Genç Girişimcileri icra komitesi üyelerinden KAYSO'ya ziyaret

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ ve Kırşehir İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi makamında ziyaret etti.

Genç girişimcileri KAYSO’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Türkiye’yi gelişmiş ekonomiler arasında yer almasının bir yolunun da özellikle genç girişimcilerin desteklenmesinden geçtiğini söyledi. Başkan Büyüksimitci, “Çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen Genç Girişimciler Kurulları ülkemizin 81 ilinde oluşturulmuş durumdadır. KAYSO olarak biz de Kayseri Genç Girişimciler Kurulunun koordinatör odası olarak Genç Girişimcilerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

Özellikle genç kuşaklara girişimcilik ruhunun iyi anlatılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Büyüksimitci, “Girişimcilik yönü ağır basan kabiliyetli gençlerimizi daha okul çağlarında girişimciliğe yönlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimizin de bir devlet dairesine girip çalışmaktan ziyade, kendi işlerini kurup, ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamayı amaçlamalılar. Ben bu noktada gençlerimize güveniyorum. Ülke olarak topyekün gelişip kalkınmak istiyorsak, girişimciliğe gereken önemi vermeliyiz” diye konuştu.

Kayseri İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Osman Güldüoğlu ve Kırşehir İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Abdurrahman Başak ise, ev sahipliğinden dolayı KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci’ye teşekkür ederek, sorumluluklarının farkında olduklarını, ülke ekonomisini daha fazla katkı sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!