İl Başkanı Taşpınar: “AK Parti Ezberleri Bozdu”

Güncelleme Tarihi:

İl Başkanı Taşpınar: “AK Parti Ezberleri Bozdu”
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2015 09:42

AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANI İSMAİL TAŞPINAR, AK PARTİ İKTİDARA GELDİĞİ GÜNDEN İTİBAREN TÜRKİYE SİYASETİNDE EZBERLERİ BOZDUĞUNU BELİRTEREK, PARTİSİNİN 14. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNE GİRMENİN MUTLULUĞUNU VE ONURUNU YAŞADIKLARINI KAYDETTİ.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, AK Parti’nin iktidara geldiği günden itibaren, Türkiye siyasetinde ezberleri bozduğunu, millet üzerindeki her türlü vesayetin ortadan kaldırıldığını belirterek, partisinin kuruluşunun 14. yılını kutladı.
İl Başkanı Taşpınar, AK Parti’nin 14. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. AK Parti’nin 14. kuruluş yıldönümüne girmenin mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını vurgulayan Taşpınar, partisinin kurulduğu günden bugüne Türkiye’yi büyük bir başarı ile yönettiğini kaydetti. AK Parti’nin gücünü milletten aldığını dile getiren Taşpınar, “AK Parti iktidara geldiği günden itibaren, Türkiye siyasetinde ezberler bozulmuş, kaybolan siyasi imaj tekrar inşa edilmiş ve milletin egemenliği üzerindeki her türlü vesayet ortadan kaldırılmıştır. Milletin sandığa yansıyan iradesiyle 14 yıldır ilkelerinden ve hedeflerinden taviz vermemiştir. AK Parti, ilkeli ve dürüst politika anlayışı ile toplumsal mutabakata verdiği önemle halkımızın teveccühüne mazhar olmuş, tarihi başarılara imza atmıştır” dedi.
Ak kadroların, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıktıklarının altını çizen Taşpınar, “Ak kadrolar, maruz kaldığı her türlü engellemelere rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır. İç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir. AK Parti’nin devrim niteliğinde attığı adımlar, Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmaktadır. Ülkede ve bölgede güven ve istikrarın sembolü olmuştur. 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren, hakka ve halka hizmet gayesiyle başlatılan bu kutlu yürüyüşümüzün 14.kuruluşunu tebrik eder, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!