İl Başkanı Keskin Milletvekili Adayı Gibi Çalışıyor

Güncelleme Tarihi:

İl Başkanı Keskin Milletvekili Adayı Gibi Çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 13:32

AK PARTİ İL BAŞKANI HİKMET KESKİN ADAY GİBİ ÇALIŞIYOR

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, seçim kampanyası kapsamında mahalle ve ilçe gezileri düzenlerken AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de boş durmayarak esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, 1 Kasım seçimlerine birkaç gün kala esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf ve vefa ziyaretlerine ara vermeyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin esnaflardan, 1 Kasımda AK Partiye destek vermelerini istiyor. Öte yandan seçim bürolarını da ziyaret eden Keskin, bürolardan seçimin nabzını ölçüyor.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Milletvekillerimiz, ilçelerde, mahallelerde, kahvehanelerde ve evlerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekillerimizin özellikle akşam programlarına katılıyoruz. Biz de diğer taraftan esnaf ve vefa ziyaretlerimize devam ediyoruz. 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği için çok önemli ve bunu anlatmaya çalışıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla da milletimizin 1 Kasımda yeniden AK Partimizi tek başına iktidara taşıyacağız” ifadelerinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!