İkoncana 30 bin Euro'luk çanta

Güncelleme Tarihi:

İkoncana 30 bin Euroluk çanta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2009 11:05

İşadamı Yurdal Sert, ikoncan eşi İvana'ya yeni yıl hediyesi olarak Hermes marka çanta aldı. Ünlü işadamı, çantayı 6 ay önce sipariş etti.

Haberin Devamı

İvana Sert / Foto Galeri

Eda Taşpınar / Foto Galeri

Dünya İkoncanları / Foto Galeri

Dünyanın en pahalı çantaları / Foto Galeri

Sosyete dünyasının en ünlü ve en gözde kadınlarından İvana Sert, eşi Yurdal Sert'in kendisine aldığı yılbaşı hediyesiyle mutluluk sarhoşu oldu. Yılbaşını Bulgaristan'da karşılayacakları için birbirlerine hediyelerini şimdiden veren sosyetik çiftten Yurdal Bey, kesenin ağzını açtı.

Sosyetik ikoncanın uzun süredir istediği Hermes'in Birkin model çantasını 6 ay öncesinden sipariş eden Yurdal Sert, eşini yeni yıl öncesinde havalara uçurdu. Ünlü işadamı, siyah renkteki çanta için yaklaşık 30 bin euro ödedi. Giyime olan düşkünlüğüyle tanınan İvana Sert aldığı bu armağan karşısında şoke oldu. Çünkü Hermes çantalara sahip olmak için paranızın olması yeterli olmuyor. Çantalar, ancak 6 ay önce verilen siparişlerden sonra elinizde oluyor.

Haberin Devamı

Eda Taşpınar'ınki tam 60 bin Euro'ydu!

İvana' dan önce Hermes'i koluna takan Eda Taşpınar oldu. Nurettin Hasman'la birlikte olduğu dönemde Hermes marka çantasıyla görüntülenen Eda Taşpınar, bu çantanın fiyatının 60 bin euro olduğunu söyleyince uzun süre gündem yaratmıştı.

Ünlülerin favorilerinden

Dünyada Katie Holmes'tan Lindsay Lohan'a, Victoria Beckham'dan Carla Bruni'ye kadar birçok isim Hermes çanta kullanıyor. Markanın Türkiye'deki başlıca müdavimleri ise şöyle: Sibel Can, Aslı Üstünkaya, Tuğba Erbil, Sanem Kardıçalı, Deniz Berdan, Eda Taşpınar, Siren Ertan Çarmıklı, Bahar Şer ve Feryal Gülman.

O da hayran

Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin eşi Carla Bruni de Hermes çantaların müdavimi. Bruni, sürekli Hermes çanta takıyor.

 DİĞER HABERLER

  

  

  

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!