İkoncan dizisi geliyor

Güncelleme Tarihi:

İkoncan dizisi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 12:11

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'a dizi filmde oynaması için teklif geldi. Üniversitede okurken tiyatro oyunlarında rol aldığını söyleyen Süreyya Yalçın teklifi kabul ederse başrolde olacak.

Haberin Devamı

Süreyya Yalçın / Foto Galeri

 

Bugün hayatta olmayan Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın gün geçmiyor ki, magazin sayfalarında boy göstermesin. Bikinileri, köpeği, eşleri, sık sık değiştirdiği sevgilileri, rüküşlüğü ve zenginliği ile sürekli gündemde. İkoncan’ın bu çok renkli hayatı sonunda yapımcıların da dikkatini çekti.

 

Sosyetik güzele dizi filmde başrol oynaması için teklif geldi. Dizinin adı bile belli: ‘Süreyya’nın Hayatı’. Ama Süreyya Yalçın henüz kararını vermedi.

 

‘YETENEĞİM VAR'

 

Haberin Devamı

Süreyya Yalçın “Yurt dışında üniversitede okurken tiyatro kulübündeydim. 4-5 kere sahneye çıktım. Oyunculuğu çok sevdim. Yeteneğim olduğunu söylediler. Zaten ben de buna inanıyorum. Ama çeşitli nedenlerden dolayı tiyatroya devam edemedim. İçimde ukde kaldı. Belki şimdi gelen teklifi kabul ederim. Neden olmasın. Tabii önce annem Ülkü Yalçın’a da sormam lazım. Zaten ailemi zor durumda bırakacak açık saçık sahnelerde asla oynamam” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!