İkoncan bu ne hal

Aldığı kilolar nedeniyle bikinili görüntü vermekten kaçınan Süreyya Yalçın, önceki gün havuz çıkışı objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Havuzun tenha saatinde suya giren sosyetik güzel, havuzdan çıktıktan sonra apar topar yardımcısının getirdiği havluya sarılıp pareosunu giydi. İbrahim ŞAHİN

Arkadaşlarla yemekte

Deniz Akkaya önceki akşam arkadaşı Volkan Akçıray ve bir kadın arkadaşıyla Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi. Volkan Akçıray’la koyu bir sohbete dalan Akkaya çıkışta, “Sadece arkadaşlarımla yemek yedim” dedi. Akkaya’nın ardından Volkan Akçıray da sessiz sedasız aracına bindi ve mekandan ayrıldı.

Tempolu yürüyüş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, geçtiğimiz gün eşi Müge Gümüşdağ ile birlikte Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Çift, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına “İyi akşamlar” dedikten sonra yürüyüşe devam etti.

Nazar değdi

Haberin Devamı

Podyumların eski mankenlerinden Sinem Güven, Bodrum tatilini bitirip kızı Defne ile İstanbul’a döndü. Önceki akşam Atatürk Havaalanı’nda görüntülenen Güven’in sağ kolunun sarılı olması gözlerden kaçmadı. Güven, kolunu incittiğini ve bu yüzden bileklik taktığını söyledi.

Kimi sobeleyeceksiniz

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Yüksel Mermer, önceki gece İstanbul’da ani bastıran yağmurun ardından yanındaki arkadaşıyla yürüyüşe çıktı. Mermer, kendisini görüntüleyen gazetecilerle de şakalaştı. İşadamı muhabirlere, “İşler nasıl gidiyor, var mı bir yaramazlık? Kimi sobeleyeceksiniz bakalım bu gece?” diye takıldı.

Karnaval ateşi

İzzet Çapa’nın sahibi olduğu, Maçka Parkı’nda hizmet veren Cahide, karnavala doymadı. Geçtiğimiz haftalarda Rio Karnavalı’nı İstanbul’a taşıyan mekan, yoğun istek üzere çılgın eğlencenin yenisini düzenlendi. 27 Ağustos’ta başlayan Cahide Carnival A La Turca Part 2, 1 Eylül Cumartesi gününe kadar devam edecek.

Saç uzmanı geliyor

İngiltere’de ‘Saç Bilimi’ konusunda 20 yıllık tecrübeye sahip Trikolog, Saç Sağlığı Uzmanı Denise Lundie, 3–9 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da Nişantaşı Akademi Saç Terapi Merkezi’ne konuk olacak. Saç ve saç derisi problemleri yaşayan ilk 100 kişiye ücretsiz danışmanlık verecek olan Denise Lundie, dünyanın dört bir yanındaki saç bakım merkezlerinde edindiği tecrübeyi ve saç bakımı konusundaki son gelişmeleri de paylaşacak.

Yazarın Tüm Yazıları