İkizler burcunun merakı

Burçlar kuşağının en hızlı tipleri İkizler burcu insanlarıdır. Ayaklarında kanatlarla resmedilen tanrıların habercisi Hermes ile bütünleşen Merkür’ün yönettiği İkizler tipleri son derece hareketli ve sempatik tiplerdir.

Havanın bu sevimli çocukları hemen her şeyi merak ederler. Ve son derece hızlı bir biçimde öğrenirler. Fakat, derinlemesine öğrenmek için fazla bir çaba göstermezler. (Tabii doğum anında başka bir etki almıyorlarsa...) Doğal bir şifacılık yeteneğine sahiptirler. Ancak bu özelliklerinin farkına varıp geliştirecek olurlarsa, son derece etkileyici olabilirler. Genel olarak yapacak çok işleri ve gidilecek çok yerleri olduğu için bu özelliklerini keşfetseler bile geliştirecek zamanları yoktur. Devamlı hareket halinde olmaları ve çeşitli grupların içine girip çıkmaları sayesinde hemen her şeyden haberdar olurlar.

Bir İkizler’in dikkatini belli bir noktada sürekli tutmak için onun kadar hızlı olmanız gerekiyor. Tabii bu süreklilik sadece anlattığınız konuyla sınırlı olmalı. Yoksa size olan dikkatinin sürekli olması zor. Çünkü o çevrede olup biten her şeyle ilgilidir ve dikkati sizinle birlikte her şeye yönelik olacaktır.

İletişim, halkla ilişkiler, reklam ve organizasyonlarla ilgili konuların içinde bol miktarda İkizler tiplerine rastlayabilirsiniz.
Hem öğreneceği hem de eğleneceği alanlarda başarılı olur. Kısa yazılar, hikayeler tam İkizler’e uygundur ve iyi bir anlatımı vardır fakat ondan roman yazmasını beklemeyin. O kadar sabrı yoktur.
Yazarın Tüm Yazıları