İkizler burcu dönemi başladı

İkizler burcunu sembolize eden tüm özelliklerin açığa çıkmasını sağlayan biricik şey, öğrenme arzusu... Ve şimdi Güneş İkizler burcunda dolaşmaya başladı. Üstelik Tanrıların Habercisi Merkür de İkizler burcunda dolaşıyor ve öğrenmek için son derece hareketli bir dönem başlamış oluyor.

Olup biten her şeyden haberdar olmak isteyen İkizler tipleri, yeni açılan dükkanlardan en son geliştirilmiş el aletlerine kadar hemen her şeyi bilir. Son derece meraklı ve birbirinden tamamen farklı konulara aynı derecede ilgi duyan İkizler için "Küçük bilgilerin toplayıcısı" diyebiliriz.

İkizler burcu döneminin başlamasıyla birlikte, haberleşme alanında ilginç gelişmelerin meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu, özellikle bu hafta boyunca sürpriz durumların ortaya çıkabileceğini ve önceden alınmış kararların beklenmedik biçimde değişebileceğini gösteriyor.

Merkür-Uranüs arasındaki sert etkileşim elektronik cihazlarla ilgili bazı sorunların çıkabileceğini, iletişim alanında sistemin değişmesi için zorlayıcı olayların olabileceğini gösteriyor. Ayrıca öğrenim alanında bazı karışıklıklar olabilir ve gençlerin sorunları ortaya çıkabilir. Özellikle önümüzdeki hafta sonu yani 27-28 Mayıs günleri ortaya çıkan sürprizler etkileyici ve değiştirici olacak.

Özgür fikirler ve özgürleşme arzusunun yaratacağı ilginç düşünceler, skandal olarak nitelenebilecek durumların ortaya çıkmasına neden olacak. Özellikle okullarda ortaya çıkabilecek karışıklıklar, eğitim sisteminde değişikliklerin yapılma zamanının geldiğinin işareti.

İlaç sektörü, eczaneler, faturalar, evraklar, yazılı veya sözlü anlaşmalar, yazışmalar ve benzeri konularla ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Özellikle alınacak kararlar sırasında ve fikirler ortaya konulurken tedbirli davranmak gerekiyor.

Şimdiye kadar bilinen fakat ortaya konulmamış veya açıklanmamış gizli düşünceler ortaya çıkabilir. İkizler burcu döneminde öğrenmek istenilen ne varsa, bunları öğrenmek ve öğrenilenleri büyük bir hızla aktarmak mümkün.

Duygusal çatışmalara dikkat

Dikkatin ciddi konulara yöneleceğini işaret eden gökyüzünün konumu, ortaya çıkan olayların çok fazla önemseneceğini gösteriyor. Küçük toplantılarda büyük işler planlanabilir, geleceğe yönelik önemli kararlar alınabilir. İletişim alanında ilginç gelişmelerin meydana geleceği bir dönem. Eski yöntemler gözden geçirilebilir ve düşünceler kararlı bir biçimde ortaya konulabilir. Bu arada duygusal çatışmaların açığa çıkması mümkün. Özellikle parasal konulara yönelik isteklerin ortaya konulması için pek uygun bir zaman değil.
Yazarın Tüm Yazıları