iKiosk platformunda Türkçe yayın

Güncelleme Tarihi:

iKiosk platformunda Türkçe yayın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 12:57

Avrupa’daki 150 yayınevinin 700’den fazla gazete ve dergisini sunan medya platformu iKiosk, Türkçe menü hazırladı. Hürriyet Avrupa yayınları ve Doğan Burda dergilerinin yer aldığı iKiosk sisteminin Almanca, İngilizce ve İspanyolca olan ana menüsüne, Türkçe de eklendi. Böylece okurlarımız ana menüdeki tüm bilgileri ve günlük satın alma veya abone olma işlemlerini, artık Türkçe olarak gerçekleştirebilecekler.

Haberin Devamı

iKiosk platformunda Türkçe yayın
AVRUPA’nın en güçlü elektronik medya platformlarının başında gelen iKiosk, Iphone ve Ipad sistemi olan IOS’in yanı sıra, diğer akıllı cep telefonlarının kullandığı Android sistemi ile de uyumlu bir uygulama. Ayrıca
bilgisayar ve windows sisteminden de okunabiliyor. Bu platform sayesinde arzu edenler, Hürriyet Avrupa’yı e-gazete olarak günde 0.99 €’ya satın alabiliyor. Uzun süreli abone olmak isteyenler için Hürriyet Avrupa e-gazete abone fiyatları 1 aylık 18.99 €, 3 aylık 49,99 €, 1 yıllık 189,99 € olarak sunuluyor. iKiosk platformundan satın alınan yayınlar Paypal, Visa, Master Card kredi kartları ile veya direk banka hesabından ödenebiliyor. Akıllı telefon ve tablete yüklenmek istenirse, iTunes ve Google üzerinden de ödeme yapılabiliyor.

Haberin Devamı

DERGİLERE DE ABONE OLABİLİRSİNİZ

Platformda Hürriyet’in yanı sıra, Türkiye’de Doğan Burda Yayınevi tarafından yayınlanan birbirinden zengin içerikli dergilere de abone olmak mümkün. Platformda yer alan dergiler şunlar: Ekonomist, Auto Show, Capital, Chip Türkiye, Elele, Elle Türkiye, Ev Bahçe, Evim, Güncel Hukuk, Heygirl, İstanbul Life, Level, Lezzet, Maison Française, PcNet, Popular Science, Tempo, Yacht, Beef and Fish, Formsante, Pozitif, Tempo Travel, Start Up, Spa Wellnes.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!