İkinisan Caddesi çiçek açtı

Güncelleme Tarihi:

İkinisan Caddesi çiçek açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 12:43

İkinisan Caddesi çiçek açtı

Haberin Devamı

VAN, (DHA)-VAN'ın prestij mekanlarından olan İkinisan caddesine Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 bin gül ve cam fidanı dikildi.

Van Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına ait doğalgazlı seralarda yetiştirilen çiçekler Van'ı süslemeye devam ediyor. Çalışmalarla birlikte kısa süre önce yeni görünümüyle trafiğe açılan ve orta refüje şık saksılar yerleştirilenİkinisan Caddesine Park Bahçeler ekipleri tarafından 5 bin gül ve cam fidanı dikimi yapıldı. Cadde, süs bitkilerinin eklenmesiyle yeni bir görünüme kavuşurken, vatandaşlardan da büyük beğini aldı. 

Yeşil ve güzel bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Park Bahçeler Daire Başkanı Harun Tutar, 1 milyon çiçek ekimi gerçekleştirdiklerini söyledi. 
Tutar, “Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu'nun talimatları doğrultusunda ağaçlandırma ve çiçek dikimlerimiz devam ediyor. Bu yıl Van'ın Cadde, rafüj, park ve bahçelerine 1 milyon çiçek diktik. Bu çiçeklerin tamamı seralarımızda kendi imkânlarımızla yetiştirdiğimiz çiçekler. Çalışmalarımız yıl boyunca sürecek. Her şey güzel bir Van için" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!