İkinci lige yükselen basketbol takımına meşaleli karşılama

Güncelleme Tarihi:

İkinci lige yükselen basketbol takımına meşaleli karşılama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 15:36

İkinci lige yükselen basketbol takımına meşaleli karşılama

Haberin Devamı

EDİRNE,(DHA)- TÜRKİYE Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nden, 2’nci lige yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Takımı, kentte meşaleler eşliğinde karşılandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı kurulduğu ilk yıl ikinci lige yükseldi. Bu bizim için çok önemli. Büyük bir başarı” dedi.

Final Grubunda 21’nci haftada Darüşşafaka Doğuş Gelişim ile karşı karşıya gelen ve rakibini 86-64 yenmeyi başaran Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, bu galibiyeti ile birlikte ikinci lige yükseldi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ikinci lige yükselen takımı, Olin Kavşağı’nda çiçeklerle karşıladı. Edirne Belediyesi’ne ait Panoramik Şehir Turu Otobüsüne binen Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, şehir turu atarak, Edirne Belediyesi’ne ulaştı. Takım oyuncularını ve yönetimi, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Taraftarlar tezahürat atarak ve meşale yakarak, takımına destek verdi. Taraftarların bu coşkusuna Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da dahil oldu.

Edirne’nin en mutlu günlerinden birini yaşadığını anlatan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yönetimimizle, kulüp başkanımızla, hocamızla, oyuncularımızla ve 9 ay boyunca takımımızı hiç yalnız bırakmayan taraftarımızla birlikte hepimiz çok mutluyuz. Bugün Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımımız, Türkiye Basketbol ikinci ligine yükseldi.  Erkek Basketbol Takımımız, kurulduğu ilk yıl, ikinci lige çıktı. Yıllardır, ikinci lige çıkmak için mücadele eden, ter döken onlarca takım arasında, takımımız kurulduğu ilk yıl ikinci lige yükselmiş olması bizim için çok önemli, büyük bir başarı. Edirne Spor Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Üner’i, Basketbol Şube Sorumlusu Adem Yetişken ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Tabi ki Mülkü Hoca bizi mahcup etmedi. İnandı, inandırdı. Bu gencecik insanları bir takım haline getirdi. Amatör ruhla profesyonelce mücadele ettiler. Basketbol Genel Menajerimiz Serdar Yiğitsoy tecrübesiyle liderlik, ağabeylik yaptı. Ve tabi ki taraftarımız her zaman olduğu gibi hep takımının yanındaydı. Batı Kale, takımının her anında yanındaydı. Teknik anlamda şampiyonluk değil ama bizim için bir şampiyonluktur, kurulduğumuz ilk yıl ikinci lige çıktığımız için. Tüm Edirne’ye armağan olsun. 19 Mayıs’ta nikahım vardı. Bana da nikah hediyesi vermiş oldular. En güzel hediye onlardan geldi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!