İkinci el kermesi ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

İkinci el kermesi ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 14:58

İkinci el kermesi ilgi gördü

Haberin Devamı

EGE Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV) tarafından eğitime destek sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen ikinci el kermesi, bu yıl da İzmir Özel Türk Koleji (İTK) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Dünyaca ünlü markaların ikinci el ürünlerinin yer aldığı kermeste bu yıl da, takım elbiselerden abiye kıyafetlere, şallardan mayolara, paltolardan ceketlere, çanta, ayakkabı ve takılara kadar birçok ürün satışa sunuldu. Kermeste satışı yapılan ikinci el ürünler özenle seçilerek, temiz, ütülü ve kullanıma hazır şekilde teşhire sunuluyor. Yoğun ilgi gören kermesin tüm geliri her yıl olduğu gibi bu yıl da EÇEV tarafından eğitime destek için kullanılacak.

EÇEV Geleneksel 2. El Kermesi'nden bugüne kadar elde edilen gelir ile birçok üniversite öğrencisinin bir yıllık eğitim masrafının karşılandığını belirten EÇEV yetkilileri, "Bize senelerdir ev sahipliği yapan İzmir Özel Türk Koleji'nin bu projede desteği çok büyük. Yıllardır kermese katılarak ilgi ve desteklerini esirgemeyen İTK velileri, öğretmenleri, EÇEV üyeleri ve İzmirli eğitim gönüllülerinin de sayesinde bu yıl daha çok çocuğumuzun eğitimine katkı sağlayacak geliri elde ettik. Tüm İzmirlileri teşekkür ederiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!