"Ä°kinci devre zor geçecek"

Güncelleme Tarihi:

İkinci devre zor geçecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2011 00:00

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligin ilk devredesinde puan olarak istedikleri hedefe ulaşamadıklarını, ikinci devrenin her takım için daha zor geçeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Ä°kinci yarı hazırlıklarını sürdüren Medical Park Antalyasporlu futbolcular, Hasan Subaşı Tesisleri'nde dün geç saatlerde hafif bir idman gerçekleÅŸtirdi. Bu sabah ikinci kez sahaya çıkan takımda, ülkesine giden Minev dışında eksik oyuncu bulunmadı. Teknik direktör Mehmet Özdilek, hem ilk, hem de ikinci yarıdaki beklentilerini anlattı. Â

İlk yarıya bakıldığında oyun anlamında çok sıkıntı çekmediklerini anlatan Mehmet Özdilek, "Gençlerbirliği ve S amsunspor maçları dışındaki diğer 15 maçı kazanabilecek kadar oynadığımızı söyleyebilirim. Ama bazen istediğimiz neticeyi puan anlamında yakalayamadığımız maçlar çok oldu. Genel olarak bakıldığında, oyunsal anlamda çok fazla dalgalanmaların olmadığı bir ilk devre yaşadık. Diğer takımlar gibi ligi çok fazla ağır yaşamadık. Puan olarak bakıldığında çok tatmin etti mi? Çok iyi değil, çok da kötü değil. Belki 4-5 puan daha yukarıda olabilirdik. Çünkü oyun olarak bunun karşılığını verdiğimize inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Takımlar arasında çok büyük puan farkı olmadığını da vurgulayan Mehmet Özdilek, "5'nci ile aramızda 4 puan fark var. 3 puanlık sistemde bunun çok fazla önemi yok. Biz bütün planlamamızı 34 hafta için yapıyoruz. 34 hafta sonra nerede olmak istediğimizi biliyoruz. Bunun için de bu mücadelenin içerisinde olacağız. İkinci yarı her takım için daha zor geçecek. Her takımın hedefleri belli. Bu doğrultuda yoğun bir süreç olacak" diye konuştu.

Transferle ilgili de konuşan Özdilek, mevcut kadroyu koruyacaklarını, bugün-yarın kulüp başkanı ile oturup konuştuktan sonra önlerini daha da net göreceklerini sözlerine ekledi.

Kırmızı beyazlı takımın kaptanı kaleci Ömer Çatkıç ise ilk yarının son haftalarında sakatlıktan dolayı forma giyemediğini vurgulayarak, "Sakatlığım şu an için iyi durumda, bir problem yok" dedi. İlk yarıya bakıldığı zaman Antalyaspor'un lig tarihinde en iyi ilk yarıyı geçirdiğini ifade eden Ömer Çatkıç, "Bu mutluluk verici. Daha iyi olabilir mi, evet olabilirdi. İlk yarıyı az gol yiyerek bitirdik. İnşallah ikinci yarıda da az gol yeriz" dedi

Haberin Devamı

Son haftalarda kendisinin yerine kalede görev yapan Sammy'e de övgü yağdıran Çatkıç, "Sammy genç bir kaleci. Oynadığı maçlarda başarılı performans sergiledi. Yaptığı hatalar var. Ben de hata yapıyorum. Başka kaleciler de yapıyor. Kalecilerin işi zor. Hep iyi olmak zorundayız. O da başarılı bir performans sergiledi diye düşünüyorum" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!