'İkinci Baharda Tarihe Yolculuk' devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

İkinci Baharda Tarihe Yolculuk devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 13:03

'İkinci Baharda Tarihe Yolculuk' devam ediyor

Haberin Devamı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde 'İkinci Baharda Tarihe Yolculuk Projesi' kapsamında 65 yaş üzerindeki vatandaşlar tarihi ve turistik yerlere götürülüyor.

İncirliova'da yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar, 'İkinci Baharda Tarihe Yolculuk Projesi' kapsamında Park İncirliova Sosyal Tesisleri'nde, MHP'li Belediye Başkanı Gürşat Kale'nin de katıldığı kahvaltıda bir araya geldi. Yaşlılar, daha sonra sırasıyla Nysa Antik Kenti, Yörük Ali Efe Müzesi, Aydın Merkez Arkeoloji Müzesi'ni rehber gözetiminde ziyaret edecek.

Geçen yıl başlatılan proje kapsamında bugüne kadar 20 gezi organize edilirken bu gezilere de yaklaşık 350, 65 yaş ve üstü vatandaş ücretsiz olarak katıldı.

İncirliova Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal projelere de büyük önem verdiklerini vurgulayan Kale, "Ulu çınarlarımızla olmak bizim için şereftir. Projemiz kapsamında ilimizin tanıtımını gerçekleştirdiğimiz gibi, 65 yaş ve üzeri bay bayan vatandaşlarımızı da tarihi ve turistik yerlerimize gezilere götürüyoruz. İlçemizde yaklaşık 4 bin 500 vatandaşımız bulunmaktadır. İnşallah projemiz kapsamında tüm vatandaşlarımızı bu gezilerimize dahil edeceğiz. İncirliova Belediyesi olarak ücretsiz gerçekleştirdiğimiz bu gezilerimize katılmak isteyen tüm 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın ister belediyemiz halkla ilişkiler birimine isterlerse de ikamet ettikleri mahallelerdeki muhtarlarımıza isimlerini yazdırmaları yeterlidir" dedi.

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!