İkimiz de evliyiz ve birbirimize aşığız

Ben evliyim ve evli bir hanıma aşık oldum. İşim gereği görüşmek zorunda olduğum bir hanım bu. Önceleri sadece konuşuyorduk öylesine ama bir süredir bana aşık olduğunu söylemeye başladı. Ondan ne kadar kaçmaya çalışsam da başarılı olamıyorum.

Bende de hata yok değil. Belki ben baştan tavrımı koymuş olsaydım, iş buralara kadar gelmeyecekti.
Benim de, onun da iki çocuğu var. Benimle bir şeyler yaşamak istiyor. Her fırsatta bana dokunmaya çalışıyor. Bu durumu kimseyle de paylaşamıyorum. Ben nasıl kurtulacağım bu duygudan; lütfen yardımcı olun.
Şurası da bir gerçek ki zaman zaman ben de onu istiyorum. Ancak kendimi frenlemek zorunda hissediyorum. Çünkü iki ayrı yuva söz konusu.
Ama içimden söküp atamıyorum da. Anlayacağınız çaresizim. Lütfen hakkımda kötü düşünmeyin.
Rumuz: Çaresizim

Bu zor durumda, sanırım en akıl ve mantık sahibi olan sensin, sevgili oğlum. Bu hanım duygularına gem vuramıyor, yanlışının farkında değil, seni de çok kötü bir duruma sürüklüyor. Bence çok sorumsuz bir insan bu...
Her iki yuvanın yıkılması, her ikinizin de işsiz kalması, eşlerinizin durumu fark etmesiyle ortaya çok tatsız olaylar çıkması söz konusu.
Sen sanırım eşine ve çocuklarına bağlı bir gençsin. Ona karşı duygularının sadece bir çekilme olduğu ortada. Ancak bu hanımın senin başını döndürmeye çalıştığı da bir gerçek. Daha ne kadar direnebilirsin, bilmiyorum. Ama bence ne yap, ne et onunla aynı mekanda ve aynı görevde çalışma. Bunun için gerekeni yapacağını umuyorum. Aksi halde, korktuğun gibi, iki yuvanın da yıkılmasına ve birçok insanın mutsuzluğuna neden olacaksınız.
Yazarın Tüm Yazıları