İki yıldızlı rövanş

Güncelleme Tarihi:

İki yıldızlı rövanş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2013 00:48

Alper Potuk’u F.Bahçe’ye kaptıran Galatasaray dünyaca ünlü isimlere yöneldi.Sarı kırmızılı yönetim, yüzünü İngiltere Premier Ligi’ne döndü... Cimbom, Manchester United’ın Portekizli yıldızı Nani ile birlikte Chelsea’nin deneyimli stoperi John Terry için devreye girecek.

Haberin Devamı

ALPER Potuk elden gitti, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal vites yükseltme kararı aldı. “Futbol takımı ve transferler, kongre sürecinden etkilenmeyecek” diyen Başkan Aysal, Alper transferinin acısını 2 yıldız transferi ile çıkaracak. Ocak ayında Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi dünya markalarını Türkiye’ye getirip, Galatasaray’a imza attıran başkan Ünal Aysal’ın, gözünü iki yıldıza daha diktiği ortaya çıktı; Manchester United’dan Nani ve Chelsea’den John Terry...

FATİH TERİM İLE ÖZEL ZİRVE

SARI kırmızılı kulübün başkanının, Fenerbahçe’nin bu hareketine sol kanat ve stoperde görev yapan Terry ile Nani’yi transfer ederek yanıt vereceği, Galatasaray kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Kongre sürecinden, şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedefler peşinde olan Fatih Terim’in etkilenmemesini isteyen Ünal Aysal, İmparator ile de bu hafta transfer zirvesini gerçekleştirecek. Yönetim liste üzerindeki çalışmalarına ara verecek olan Aysal, cuma gününe kadar Fatih Terim ile görüşüp transfer için düğmeye basacak.

Haberin Devamı

MASRAFTAN KAÇMAYACAK

VE Terim’in talebine göre de Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, hiçbir masraftan kaçınmayıp yüksek transfer bütçesi ile iki flaş transfere daha imza atacak. Hatta bir yönetici, dün aynen şu ifadeleri kullanarak, “Alper Potuk’u Fenerbahçe aldı. Ama şimdi başkan Ünal Aysal, en az Drogba ve Sneijder kadar ünlü iki yıldızı daha Galatasaray’a getirecek. Kongre sürecinden Galatasaray takımının, transfer politikasının etkilenmemesini bizzat başkan sağlayacak” dedi.

4 yolcu var

G.SARAY’da kongre kulisi başladı. Başkan Aysal’ın yola devam etmeyeceği isimler belli oldu; Ali Dürüst, Refik Arkan, Celal Gürcan, Ali Gürsoy... Emir Sarıgül ve Abdurrahim Albayrak’la ilgili kararı Aysal verecek. Alp Yalman, Sedat Doğan, Adnan Nas, Aka Gündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Necati Demirkol, Saffet Ulusoy ve Ahmet Yüce’nin yeni listeye girmesi bekleniyor.

Ajandadaki iki isim

KURUMSAL yapıyı hızlandıracak iş dünyasında etkin isimlerden oluşan bir liste hazırlığı içinde olan Başkan Ünal Aysal’ın şu anda ajandasında başarılı iş adamı Murat İlbak ile Fida Film’in sahibi Murat Akdilek’in adının yazdığı ortaya çıktı. Aysal’ın, Ali Sabancı’yı da düşündüğü belirtildi. Yeni liste için adı geçen diğer kişiler ise; Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Mehmet Helvacı...

Haberin Devamı

Albayrak’tan yemek

G.SARAY Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı idareciler, teknik heyet ve basın mensuplarına şirketi Altur’da yemek verdi.

Arkan: 1 yıl için seçime gidilmeli

G.SARAY Başkan Yardımcısı Refik Arkan, “Şu an için yeni listede olma gibi düşüncem yok. Benim kanaatim 1 yıl için seçime gidilmesi yönünde. Bu tüzükte var. ‘Olağan genel kurullar 3 yılda bir yapılır’ deniyor. 3 yılda bir yapılır dediğine göre mayıs ayının ikinci yarısına denk gelir. Eğer 3 yıllık yapmak isterseniz bunu haziranda yaparsınız, çünkü o zaman süre dolar” diye konuştu.

Herkes onayladı

GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın, yönetimine sunduğu olağanüstü genel kurul kararını, Refik Arkan ve Ali Dürüst dahil, tüm yöneticilerin imza atarak onayladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Albayrak: Durmak yok, yola devam

YÖNETİCİ Abdurrahim Albayrak, “Ünal Aysal Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hep beraber bugünlere geldik. Allah bana sağlık verdiği sürece ben yine Galatasaray’ın hizmetindeyim. Yeni listede olup olmayacağımız başkan-ımız karar verecek” diye konuştu.

Dürüst: Başkan adayı olmayacağım

G.SARAY İkinci Başkanı Ali Dürüst, yemekte yaptığı açıklamada, “Seçime kadar görevimiz sürüyor. Galatasaray’da bir boşluk olmaz. Başkan adayı olmayı düşünmüyorum. Yeni yönetimde olup olmayacağımla ilgili konuşmak için henüz erken. Daha çok açıklamalarımız olacak” dedi.

Sözleşmesi sona eriyor

Manchester United’ın Portekizli yıldızı Nani’nin Kırmızı Şeytanlar ile olan sözleşmesi bu sezon itibariyle sona eriyor. Galatasaray daha önce de nani’yi istemiş ancak o dönem Alex Ferguson oyuncusunu göndermemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!