İki yıldıza Çin kancası

Güncelleme Tarihi:

İki yıldıza Çin kancası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 21:53

Demba Ba, Ersan Gülüm ve Burak Yılmaz'ı alan uzak doğu ekiplerinin gözü hala Süper Lig'de... Van Persie’yi 20 milyon Euro’dan aşağı bir bonservis ücretine bırakmayı düşünmeyen Fenerbahçe, Nani için de çıtayı yüksekte tutuyor... İkili astronomik tekliflerle elden çıkartılırsa, sarı lacivertliler, birbirinden önemli isimleri transfer edecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Van Persie ve Nani ile ilgili Çin iddiaları artıyor... Sarı lacivertli kulüpten doğrulanmasa da iki oyuncu için 20 milyon Euro’lara varan teklifler olduğu kulislerde konuşuluyor. Özellikle Van Persie için menajerlerin seferber olduğu belirtilirken; sarı lacivertli kulüp 20 milyon Euro’dan aşağı bir paraya RvP’yi bırakmayı düşünmüyor. Nani için de yüklü bir teklifin kulübe yakın zamanda ulaşacağı öne sürülüyor.

MENAJERLER DEVREDE
Çin kulüpleri Van Persie’yi ikna etmek için İngiltere’de çalışan bir menajeri devreye sokmuş durumda... Hollandalı yıldızı mutlaka transfer etmek isteyen Çinli menajerler, birçok kulübün Van Persie ve Nani için devrede olduğunu belirtiyor. 

Beklenen düzeyde teklif gelmesi durumunda iki yıldızın ayrılabilecekleri konuşuluyor. Böyle bir durumda F.Bahçe, birbirinden önemli isimleri kadroya katmayı planlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!