İki Yalancı izleyicilerden tam not aldı… Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İki Yalancı izleyicilerden tam not aldı… Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 11:00

İki Yalancı 1. bölümüyle dün akşam görücüye çıktı. Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı İki Yalancı izleyicilerden tam not aldı. İki gencin yalanlar ile çıktıkları yolda gerçek aşkı bulmalarını konu alan yeni Kanal D dizisi reyting sıralamasında ilk sırada yer aldı. Şimdi gözler yeni bölüm fragmanında. Peki İki Yalancı 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Günlerdir tanıtımlarıyla dikkat çeken İki Yalancı izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Keremcem (Serkan), Yağmur Tanrısevsin (Duygu), Serhan Arslan (Naci), Hazal Şenel (Burcu), Koray Erkök (Cenk) gibi isimlerin kadroda yer aldığı İki Yalancı’nın 1. bölümü 10 Haziran pazartesi günü yayınlandı. Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu’nun öyküsü diziseverlerin ilgisini çekti. Kanal D ekranlarının romantik komedi türündeki yeni dizisi sosyal medya da çok konuşuldu. Uzun süre ülke gündeminde kalan İki Yalancı yayın saatlerinde tt listesindeydi. İlk bölümde yaşananlardan sonra gözler yeni fragmana çevrildi. Peki İki Yalancı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İki Yalancı yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Serkan ve Cenk çalıştıkları tamirhaneden kovulunca, Bodrum’a arkadaşları Naci’nin yanına giderler. Bodrum gecelerine eğlenmek için çıktıklarında Duygu ile tanışan Serkan; Cenk ve Naci’nin uydurduğu yalanlar sonucunda kendini bir iş adamı olarak tanıtır. Aynı zamanda Duygu da arkadaşı Burcu’nun söylediği yalanlara ortak olmak zorunda kalır. Kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler.

Haberin Devamı

İKİ YALANCI İLK BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!