İki Yalancı 5. bölüm 2. fragmanında Serkan çok şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

İki Yalancı 5. bölüm 2. fragmanında Serkan çok şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2017 15:45

İki Yalancı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Serkan ile Duygu'yu büyük bir sınav bekliyor. Duygu'nun evleneceği haberiyle harekete geçen Serkan, büyük planını uygulamaya hazırlanıyor. İki Yalancı yeni bölümünde Duygu'nun söylediği yalanlar ortaya çıkacak mı? Serkan ile Duygu'yu bekleyen büyük sürpriz ne? İşte İki Yalancı 5. bölüm fragmanları ve özeti!

Haberin Devamı

İki Yalancı yepyeni bölümleriyle yaz sezonuna damga vurmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarının kısa sürede dikkatleri üzerine çeken romantik komedi türündeki dizisi İki Yalancı yarın akşam 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Duygu’nun Veli Velioğlu’nun kızı olmadığını öğrenen Serkan’ın hamlelerin ön plana çıkacağı yeni bölümde sürpriz dolu gelişmeler var.

İki Yalancı yeni bölümde Duygu’nun Veli Velioğlu’nun kızı olmadığını öğrenen Serkan, Duygu'ya iyi bir ders vermek ister! İSerkan, Alp'in ailesine Duygu'yu istemeye gitmeleri için teklifte bulunur. Evlenme teklifi gerilimini üzerinden atamamışken kendini bir anda Serkan'ın kız isteme emrivakisi içinde bulan Duygu'nun imdadına Burcu yetişir. Aklı Serkan'da, evet dediğine pişman olan Duygu yalanlarla dolu merasim hazırlıklarını başlatır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM ÖZETİ

Alp, Duygu’ya evlenme teklif etmeye karar verdi. Bunun için kardeşi Esra’dan çok özel bir yüzük tasarlamasını istedi. Bunu öğrenen Serkan deliye döner ve hemen harekete geçti. Esra ile konuşacak ilişkisini bitirecek sonrasında Duygu’ya tüm gerçeği anlattı. Fakat işler hiç de planladığı gibi gitmedi ve kendisini yeni bir çıkmazın içinde buldu.

BAKMADAN GEÇME!