İki Yalancı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İki Yalancı dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2017 23:20

İki Yalancı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İki Yalancı'da heyecan doruktaydı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Aşk, bacayı sardı. Duygu ve Serkan arasında yalanlarla başlayan hikayede ikili birbirlerine kayıtsız kalmamaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı aranmaya başladı. Peki, İki Yalancı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İki Yalancı yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Duygu ve Serkan'ın romantik dakikalarının ön plana çıktığı İki Yalancı'nın son bölümünde Duygu, Serkan'ı ve Serkan'da, Duygu'yu düşünmeden bir gün geçirmiyordu. En yakın arkadaşları da ikiliyi destekleyince sadece birbirlerine itiraf etmeleri kaldı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı aranmaya başladı. Peki, İki Yalancı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İki Yalancı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Aşk, bacayı sardı! Duygu ve Serkan arasında yalanlarla başlayan hikayede ikili birbirlerine kayıtsız kalmıyor. Duygu, Serkan'ı ve Serkan'da, Duygu'yu düşünmeden bir gün geçirmiyor. En yakın arkadaşları da ikiliyi destekleyince sadece birbirlerine itiraf etmeleri kalıyor; fakat, önlerinde yalanlarla döşedikleri hayatları büyük engel oluşturuyor! Naci ve Cenk ise, Burcu'yu etkilemenin derdine düşüyor. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Serkan ve Cenk çalıştıkları tamirhaneden kovulunca, Bodrum’a arkadaşları Naci’nin yanına giderler. Bodrum gecelerine eğlenmek için çıktıklarında Duygu ile tanışan Serkan; Cenk ve Naci’nin uydurduğu yalanlar sonucunda kendini bir iş adamı olarak tanıtır. Aynı zamanda Duygu da arkadaşı Burcu’nun söylediği yalanlara ortak olmak zorunda kalır. Kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler.

BAKMADAN GEÇME!