Jose Rodriguez'in Galatasaray kariyeri bitiyor

Güncelleme Tarihi:

Jose Rodriguezin Galatasaray kariyeri bitiyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 23:06

Sezon başında Real Madrid’den transfer edilen Jose Rodrdiguez'in, Eskişehirspor maçındaki etkisiz futbolu ve yaptığı kritik hatalar, sarı kırmızılı takımdaki kariyerini erken bitirdi.

Haberin Devamı

Ve Galatasaray’da Jose Rodriguez’in bileti kesildi... ‘Oynamayan, mücadele etmeyen gider’ çıkışı yapan sarı kırmızılı yönetim bu sözünden dönmeyecek. Bu doğrultuda sezon sonunda ilk yolcu, geldiğinden bu yana beklentileri bir türlü karşılayamayan Rodriguez olacak. Sezon başında Real Madrid’den alınan İspanyol oyuncunun Eskişehirspor maçında ortaya koyduğu etkisiz futbol ve basit hataları gönderilmesi kararının alınmasına yol açtı.

CHEDJOU’YU DA ÇILDIRTMIŞTI
Eskişehir’in attığı 4 golün ikisinde doğrudan kaptırdığı toplarla pay sahibi olan Jose Rodriguez’in ismi, sezon sonunda yapılacak revizyon listesine şimdiden yazıldı. Haftalar sonra bulduğu şansa rağmen sergilediği mücadelesi yeterli görülmeyen Rodriguez’in İspanya’da bir kulübe gönderileceği belirtildi.G.Saray’ın Es Es’ten yediği ilk golde de yaptığı hata ile pay sahibi olan Jose Rodriguez’e ilk tepki Chedjou’dan gelmişti. İspanyol oyuncuya sinirlenen Chedjou, devre arası saha kenarında takım arkadaşına sert bir çıkış yapmıştı.

Haberin Devamı

Gönderileceklerin listesi sezon sonuna kadar şekillenecek. Yönetim oyuncuların performanslarına göre hareket edecek.

SATIN ALMA OPSİYON 10 MİLYON EURO
Galatasaray, sezon başında 4 yıllık sözleşme imzaladığı Jose Rodriguez'e 3.3 milyon Euro garanti para ve maç başı 10 bin Euro ücret ödemeyi taahhüt etmişti. Yapılan anlaşma gereği, eski kulübü Real Madrid 2017-18 sezonu sonunda genç oyuncuyu 10 milyon Euro (32 milyon TL) ödeyerek geri alabilecek.

 

Jose Rodriguez Kimdir?

José Rodríguez Martínez (d. 16 Aralık 1994, Villajoyosa) İspanyol futbolcu. Süper Lig ekiplerin'den, Galatasaray'da forma giymektedir.
Profesyonel futbolcu Jose Rodriguez Martinez ve kulübü Real Madrid CF ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne bonservis ücreti ödenmeyecek, ilk 11 de oynadığı her 30 resmi müsabaka için eski kulübüne en fazla 4 sefere mahsus olmak üzere 250.000 EUR ödenecektir. Ayrıca, eski kulübünün oyuncuyu 2017-2018 futbol sezonunun sonunda 10.000.000 EUR karşılığında geri alma opsiyonu bulunmaktadır ve oyuncu 30 Haziran 2018 tarihine kadar başka bir kulübe transfer edilirse Galatasaray ilgili transfer bedelinin %30'unu oyuncunun eski kulübüne ödeyecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:2015-2019 sezonu için  : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!