İki Mahallenin Yolu Büyükşehirden

Güncelleme Tarihi:

İki Mahallenin Yolu Büyükşehirden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 12:32

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TURGUTLU İLÇESİ ERGENEKON VE YAYLA MAHALLELERİ ARASINDAKİ YOLDA GENİŞLETME, ŞARAMPOL BAKIM VE YOL STANDARTLARININ İYİLEŞTİRİLMESİ ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Ergenekon ve Yayla Mahalleleri arasındaki yolda genişletme, şarampol bakım ve yol standartlarının iyileştirilmesi çalışması başlattı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yağışlardan dolayı bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması yapmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Turgutlu’da Ergenekon ve Yayla Mahalleleri arasındaki 3 buçuk kilometrelik yolda genişletme, şarampol bakım ve yol standartlarının iyileştirilmesi çalışması başlattı.
İki mahalle arasındaki yolların genişletilmesinden memnun olan vatandaşlar, “Daha önce de mezarlık yoluna parke taşı döşenmişti. O çalışmalarla yol; daha konforlu ve kullanışlı hale geldi. Şimdi başlatılan genişletme çalışmalarıyla birlikte yollarımız çok güzel olacak. Yüzümüzü güldüren çalışmalarından ötürü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!