'İki kardeş takım eşleşti'

Güncelleme Tarihi:

İki kardeş takım eşleşti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 15:08

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Denizlispor ile eşleştiklerini, Egeli futbolseverlere zevkli ve çekişmeli bir mücadele izlettireceklerine inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Yaralı yaptığı açıklamada, çeyrek finale kalan takımların bileklerinin gücüyle bu seviyeye geldiğini belirtti. Denizlispor ile ilk maçın 3 Şubat Çarşamba günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda, ikinci karşılaşmanın 10 Şubat Çarşamba günü Denizli'de oynanacağını hatırlatan Yaralı, şunları kaydetti:

“Ege'nin iki kardeş takımı Manisaspor ile Denizlispor eşleşti. Egeli futbolseverlere zevkli ve çekişmeli çeyrek final mücadelesi izlettireceğimize inanıyorum. Güzel futbolla beğeni kazanan takımın üst tura çıkmasını arzuluyorum. Her iki takıma da başarılar diliyorum.”

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU

Kenan Yaralı, teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırmalarının ardından yeni teknik adam arayışlarının sürdüğünü belirterek, “Teknik direktör Bülent Uygun ile görüşmelerimiz oldu. Ancak şu ana kadar kendisi ile bir anlaşma sağlanamadı. Alternatif arayışlar ve görüşmeler devam ediyor. Takım, Türkiye Ziraat Kupası ve Turkcell Süper Lig maçlarına altyapı ve yardımcı hocalar nezaretinde Tarık Almış Spor Tesisleri'nde hazırlanıyor”dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!