İki genç yazlık evde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

İki genç yazlık evde ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 17:44

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde yazlıklarında sabahlayan 19 yaşındaki Tolunay Ergül ile arkadaşı 22 yaşındaki Ecenur Sülfe ölü olarak bulundu. Tolunay Ergül ve arkadaşı Ecenur Sülfe’nin dışarıda yaktıkları mangalı içeri aldıkları ve karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettikleri belirlendi. Ergül ile Sülfe'nin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Haberin Devamı

Olay, İlçeye bağlı Sultanköy Mahallesi’nde meydana geldi. Tolunay Ergül ile arkadaşı Ecenur Sülfe dün gece Sultanköy’deki yazlıklarına geldi. Geceyi burada geçiren iki arkadaş sabah kendilerine ulaşamayan arkadaşlarının jandarma ekiplerine bildirmesi sonucu eve giren görevliler tarafından ölü olarak bulundu.

AİLELER GÖZYAŞI DÖKTÜ

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından ikilinin cesedi Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Haberi alan gençlerin aileleri ise olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Soruşturma sürüyor.

ISINMAK İÇİN MANGALI EVİN İÇİNE KOYMUŞLAR 

Adli Tıp Kurumu'nda Ergül'ün cenazesini bekleyen dayısı Kaptan Üstündağ, “Üniversiteden arkadaşlar. Yazlığa gitmişler mangal yapmışlar. Yanlarında başkaları var mıydı bilmiyorum. Isınmak için mangalı yukarı çıkarmışlar. Savcı beyin verdiği raporda böyle. Karbonmonoksit zehirlenmesinden ikisi de uyumuş orada. Çocuğun telefonu cevap vermeyince sitenin kapıcısını aramışlar. Kapıyı vurmuşlar ses gelmeyince jandarmaya haber vermişler. Jandarma kapıyı açmış, içeride maalesef ikisi de vefat etmiş" şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

İki gencin bugün İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!