İki dişi çok yahşi!

Önce Madonna Britney Spears’ı öptü. Sonra Katy Perry “I kissed a girl and i liked it” (Bir kızı öptüm ve bundan hoşlandım) diye şarkı söyledi, bir numaraya yükseldi. Lindsay Lohan kendine bir kız arkadaş buldu: Samantha Ronson.

Ünlü çanta markası Longchamp’ın Marcus Piggott ve Mert Alaş tarafından çekilen 2009 kış sezonu kampanya fotoğraflarında Kate Moss ile Rus model Sasha Pivarova sarmaş dolaş. Keza, Mario Testino tarafından çekilen Versace’nin kampanya fotoğraflarında Natalia Vodianova ve Isabeli Fontana’nın durumu farklı değil.
Tüm bunların tesadüf olduğunu söylemek biraz tuhaf olur. Değil tabii.
Sahte lezbiyenlik halleri, yeni dikkat çekme yöntemi.
Şov dünyası, reklamcılar, sinemacılar... “İki kadın”dan ekmek yiyebilecek ne kadar sektör varsa bu kartı sonuna kadar kullanacak. Kullanıyor da.
Dünyada durum böyle. Tabii bu durum bize de sirayet etti.
Nasıl mı?
Gecelerde, bir erkeğin dikkatini çekmenin yöntemi!
Kadınların bir erkeği etkilemek için tiyatro oynamaları yeni hikaye değil.
Ancak artık durum öyle bir hal aldı ki kapalı kapılar ardında değil, ortalık yerde, gayet yüksek dozda yaşanıyor. Kadınlar adamı alacaklar, yerlerde yuvarlanacaklar nerdeyse!
İşte en son örnek: Şu aralar çok konuşulan partilerden birinde, Trakya All Stars’ın karizmatik kaptanı Burhan Öçal “all star” bir kadroyla eğleniyordu.
Tek erkeğin kendisi olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Gerisini anlatmak paparazziliğe girer, iyisi mi ne siz sorun, ne ben söyleyeyim...

Lezzete koşunuz

Cihangir’de elli tane samimi mekan var. Fakat hiçbirinde “İşten sonra bir-iki tek atılacak mahalle barı” tadı alamıyorum bir türlü. Hani aynen “Cheers” gibi, kapıdan gir, arkadaşlarının sırtına iki şaplak, yüksek tabureye iliş, içkini iç. Sonra al montunu, çık evine git.
Bir tek Cihangir Baykuş o samimi hissi veriyor. Şimdi yan tarafa bir de Baykuş Pizza açtılar, şahane oldu. Şimdi “Önce zeytin yağına bilmem ne ekmeği bandık sonra bilmem ne şarabı açtık” filan diye uzuuuuun uzun anlatıp köşe doldurmayacağım ama şunu söylemezsem haksızlık olacak: Abartıyorsam baykuşlar, yarasalar kovalasın; son zamanlarda yediğim en güzel pizza. İncecik, oranlı malzemeli, makul fiyatlı...
Kesin deneyin.

Ayça’nın Astronot’u

Ayça Şen’in Astronot’unu dinlemediyseniz albümü tez edininiz. İlk defa aylar önce Eksen’de kendi programında çalmıştı “Son zamanlarda”yı. İnanamamıştım Ayça olduğuna. Süper şarkı, albüm de 10 numara. Klibini de bu şarkıya çekecekti ancak vazgeçmiş, Oryantal’de karar kılmış.
Ayça yakında bar programına da başlayacak fakat henüz yeri belli değil. Hemen mekan sahiplerine seslenelim. Ayça’ya öneri götürünüz! “Gel, barımda seni kraliçeler gibi sahneye çıkarırım” deyiniz! Ayça, her nerede çıkacaksa meydan muharebesi, miting kalabalığı yaratacağı kesin. Nasıl bir sahne performansı sergileyeceğini The Hall’daki albüm lansmanında eşe dosta gösterdi. İnanın şahaneydi.
Yazarın Tüm Yazıları