İki aylık aşk

İçmimar Fulya Cinisli, kalbinin kapılarını Levent Ceylan’a açtı! Fulya Hanım ve Ceylan Inter Continental Otel’in sahibi olan, Türkiye’nin sayılı zenginlerinden Ağa Ceylan’ın oğlu Levent Bey, önceki gece Tepebaşı’ndaki Public adlı barın açılışına birlikte katıldı.

Duyduğuma göre Cinisli, iki aydır birlikte olduğu Ceylan ile aşkını doyasıya yaşamak istiyormuş. Ancak geçtiğimiz yıllarda şarkıcı Safiye Soyman’ın kızı Ümran Soyman’la flört eden ve evliliğin eşiğinden dönen Ceylan, bu ilişkiyi şimdilik gözlerden uzak tutmayı tercih ediyormuş...

Oral’ın tişörtü
Ünver Oral, önceki gece şişli’deki Addres ıstanbul Alışveriş Merkezi’nin dördüncü yıl kutlamasına katıldı. Ünlü reklamcı, tablo desenli tişörtü ve renkli hırkası ile bakışları üzerinde topladı.

İzmir’e dördüncü şube
Türkiye genelinde 34 şubesi bulunan kozmetik firması Sevil Parfümeri, ızmir’deki dördüncü şubesini Alsancak’ta açtı. Sevil Parfümeri’nin sahibi Yusuf Sevilla, markanın ızmir mağazaları müdürü Gül Ventura ve DJ Ece Toprak, açılışta objektiflere neşeli pozlar verdi.

Gülse de domuz gribi
Gülse Birsel de domuz gribine yakalandı... Önceki gece “7 Kocalı Hürmüz” filminin ızmir’deki galasına katılmayı planlayan ancak rahatsızlığı nedeniyle planları iptal olan Birsel, ilk iş olarak business class uçak biletini ve Mövenpick İzmir’deki odasının rezervasyonunu iptal ettirmiş. Gülse Hanım, gerekçe olarak domuz gribine yakalandığını, bu yüzden evden hiçbir yere çıkamadığını söylemiş.

Nişantaşı’nda açıldı
“Mücevherin sanatla buluştuğu tek adres” sloganıyla alanındaki iddiasını gösteren Karun Kuyumculuk’un Nişantaşı’ndaki yeni mağazası, önceki gün hizmete girdi. Açılış daveti, cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getirdi. Ayşe Azizoğlu’nun organize ettiği ve Karun Kıraç’ın misafirleriyle tek tek ilgilendiği davete Feryal Gülman da katıldı.

Bu gece sahnede
Akbank Sanat Piyano Günleri etkinliğinin son konserini piyanist Özgür Aydın verecek. Dünyanın en önemli yarışmalarından biri sayılan ARD Münih Uluslararası Piyano Yarışması’nı kazanarak yurtdışına açılan Aydın, bu akşam saat 20.00’de Akbank Sanat Sahnesi’nde olacak.

Şıklığın adı
Arzu Sabancı, sosyete dünyasının en güzel ve en şık giyinen isimlerinden. Geçtiğimiz gün Bettina Machler ve Candan Kıramer’in Nişantaşı’ndaki mağazalarında verdiği davete katılan Arzu Hanım, triko ve derinin bir araya geldiği hırkası, deri pantolonu, çanta ve uyumlu ayakkabılarıyla şıklık konusundaki iddiasını yine ortaya koydu.

Sanat yönetmeni oldu
Gül Ergi, Kanaltürk’te yayınlanan “Laf Aramızda” adlı magazin programının sanat yönetmeni oldu. Ünlü magazinci Bilal Özcan’ın hazırlayıp sunduğu programın sanat yönetmenliğini üstlenen Ergi, sosyete dünyasından ünlü isimlerle yaptığı röportajlarla da dikkat çekiyor.

Evlilik planları
Güllü Aybar, yedi yıl büyük aşk yaşadığı Menderes Utku’dan ayrıldıktan sonra kendini sanat galerisindeki işlerine vermişti. Güllü Hanım, aradığı mutluluğu iki yıl önce Akın Nalça’da buldu. Sevgililere geçtiğimiz gece Esra Ekmekçi Çalıcıoğlu’nun doğum günü partisinde rastladım. Haliç’teki eski şapka fabrikasında gerçekleşen partide dostlarıyla sohbet eden Güllü Hanım, onlara evlilik planlarını anlatmış ve yakında nikâh masasına oturacağı müjdesini vermiş.

Dört yıl geride kaldı
Ercan Arıklı’nın sahibi olduğu ve eski eşi Çiğdem Kayalı’nın koordinatörlüğünü yaptığı şişli’deki Addres ıstanbul Alışveriş Merkezi’nin dördüncü kuruluş yıldönümü, ünlü isimlerin de katılımıyla önceki gün kutlandı. Davete katılanlar arasında Hande Ataizi, Tilda Tezman, Eda Taşpınar, Atıl Kutoğlu, ısmail Acar, ızzet Öz ve Nergis Kumbasar da vardı. Konuklara avizede asılı duran bir kadın şampanya servisi yaptı.

İkizlerle alışveriş
Roman mağazalarının sahibi Turgut-Suzan Toplusoy, önceki gün ıstinye Park’taydı. ıkiz çocukları Mehmet ve Zehra’yı da alıp alışverişe çıkan çift, önce bir oyuncak mağazasından oyuncak satın aldı, daha sonra bir restorana oturup yemek yedi.

Cilt analizi yaptırdı
Gençleşmede hızlı ve etkili bir yöntem olduğu iddia edilen OHT Peptide 3, kırışıklıklarından kurtulmak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Ürün, geçtiğimiz gün Palladium Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen “Güzellik Günleri” etkinliğinde de tanıtıldı. Dış görünüşüne önem veren elitlerin akınına uğrayan bu etkinliğe katılıp cilt analizi yaptıranlar arasında ünlü şarkıcı Yımaz Morgül de vardı.

Ünlü DJ’e yakın markaj
Dünyanın en iyi beş DJ’i arasında gösterilen David Vendetta, önceki gece ıstanbul’daydı. Dünya turnesini tamamladıktan sonra tatil yapmak için ıstanbul’a gelen Fransız DJ, Etiler’deki Sapphire adlı mekânda eğlendi. Vendetta’ya gece boyunca showgirl Gizem Ayan eşlik etti.

Samba keyfi
Via/Port Alışveriş Merkezi, bayram süresince renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Bayramın ikinci günü RitmPark Perküsyon Atölyesi, ziyaretçilere ücretsiz olarak interaktif ritim projesi sunacak. Müzik yeteneğini sergilemek isteyenler, atölyeye katılıp çeşitli enstrümanları çalabilecek. Bayramın üçüncü günü ise, ünlü perküsyon grubu Carnaval Turco, alışveriş merkezinde samba rüzgarları estirecek.
Yazarın Tüm Yazıları