İkem Koleji Atletizmde De Birinci

Güncelleme Tarihi:

İkem Koleji Atletizmde De Birinci
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 14:46

HATAY'DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILAN KROS MÜSABAKALARINDA İSKENDERUN ÖZEL İKEM KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ GENÇ KIZ VE GENÇ ERKEKLERDE BİRİNCİLİK ELDE ETTİLER.

Hatay’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan kros müsabakalarında İskenderun Özel İkem Koleji öğrencileri genç kız ve genç erkeklerde birincilik elde ettiler.
İkem Koleji’nin öğrencileri genç kızlarda takım birinciliği ve genç kızlarda bireyselde birincilik, ikincilik, üçüncülük, genç erkeklerde takım üçüncülüğü ve genç erkeklerde bireyselde birincilik ve üçüncülük madalya ve kupalarını kazandılar.
Elde edilen başarının ardından açıklama yapan İkem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Düzenli ve prensipli çalışarak doğru öğrenciyi doğru branşa kanalize edip desteğinizi esirgemediğiniz takdirde başarı kaçınılmaz olur. Hedeflerimiz arasında artık kros müsabakalarında Türkiye şampiyonası da var. Desteklerinden ötürü başta kurucumuz Levent Hakkı Yılmaz olmak üzere, okul müdürlerimiz ve müdür yardımcılarımız ve tüm Özel İKEM Koleji çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!