Denizbank yılın bankası oldu

Güncelleme Tarihi:

Denizbank yılın bankası oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2014 11:13

DenizBank, finans sektörünün İngiliz menşeli yayın organı The Banker tarafından “Türkiye’de Yılın Bankası Ödülü”ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Londra’da düzenlenen “The Bank of the Year Awards” töreninde ödülü alan DenizBank Mali İşler Grubu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Suavi Demircioğlu, “Kurum kültürümüzün DNA’sına işlediğimiz yenilikçilik anlayışımız, ortak aklımız ve takım ruhumuz öncülüğünde sektörümüze örnek olacak adımlar atmaya devam ediyoruz. Kısa süre önce Bank Administration Institute (BAI) ve ABD Bankalar Birliği (ABA) tarafından verilen ‘Dünyanın En İnovatif Bankası’ ödülü ile onurlandırılmamızın ardından, finans dünyasının kalbinin attığı bu organizasyonda ‘Türkiye’de Yılın Bankası’ Ödülü’ne layık görülmenin kıvancını yaşıyoruz.

Ürün ve hizmetlerimizle müşterilerimize sağladığımız faydaların yanı sıra uluslararası alanda kazandığımız itibarlı ödüller DenizBank Ailesi olarak bize gurur veriyor. Bu başarıları sürdürmek adına çıktığımız yolda hız kesmeden yenilikçi çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. The Banker, kurumların aşağıda yer alan kriterlerdeki performansını göz önünde bulundurarak DenizBank’ı

“Yılın Bankası” olarak belirledi:
- Büyüme ve performans ölçütleri
- Yüksek karlılığı sağlamaya yönelik stratejiler
- Sektörde avantaj sağlayan yenilikçi uygulamalar
- Farklı kanallardan müşteriye götürülen hizmetler
- Bankacılık hizmet ve ürünlerinin toplumun daha geniş kesimlerine ulaştırılması.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!