İhanete uğradığını polisten öğrendi

Güncelleme Tarihi:

İhanete uğradığını polisten öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2006 00:00

80’li yılların ünlü mankenlerinden Christie Brinkley, eşi Peter Cook’un kendisini sekreteri Diana Bianchi ile aldattığını öğrendi. Olayı ortaya çıkaransa, Bianchi’nin polis memuru üvey babasıydı.

Christie Brinkley, moda dünyasından yıllar önce uzaklaşmış, mimar Peter Cook ile evlenerek hayatında yeni bir sayfa açmıştı. Maceralı geçen gençlik yıllarının aksine son derece mütevazı ve sakin bir yaşamı vardı. Ancak eşinin ihanetiyle tüm düzeni altüst oldu.

Olayın patlak verdiği gün Brinkley, Southampton Lisesi’nde çevre kirliliğini konu alan bir konferans veriyordu. Eşi Peter Cook ve 11 yaşındaki oğlu Jack de dinleyiciler arasındaydı. Genç kadın konuşmasını tamamlayıp alkışlar arasında yerine dönmeye hazırlanırken, kasabanın polis memuru Brian Platt, Christie Brinkley’e kocasının yanında şu açıklamayı yaptı: "Kocanız, 19 yaşındaki üvey kızım Diana Bianchi ile bir yıldan beri birlikte!" Polisin sözünü ettiği bu kız, Peter Cook’un sekreteriydi. Eski manken, bunu duyar duymaz oğluyla birlikte oradan ayrıldı. Ardından diğer çocuklarına da telefon edip, büyükannelerinin evine gelmelerini söyledi.

İhanetin ortaya çıkmasından sonra, Bianchi’nin üvey babası, Peter Cook’u kızının peşini bırakması için birkaç kez uyardığını ama sonuç alamadığını, bu nedenle Christie Brinkley’e başvurmak zorunda kaldığını açıkladı. Öte yandan genç kız da uzun süredir bu ilişkiyi bitirmek istediğini söyleyince, işler iyice karıştı. Cook’un firmasından ayrılan Diana Bianchi, şimdilerde Christie Brinkley’in boşanma davasında, Peter Cook aleyhine tanıklık yapmaya hazırlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!