İhanet iddiasıyla dehşet saçtı!

Güncelleme Tarihi:

İhanet iddiasıyla dehşet saçtı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2017 14:13

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde Seracettin D. yakınlarıyla birlikte 1 çocuk annesi eşi S.D. (35) ve sevgilisi olduğunu iddia ettiği Orhan Pala'ya (22) bıçakla saldırdı. Pala saldırıda yaşamını yitirirken ağır yaralanan S.D. tedaviye alındı. Cinayetle ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, S.D.’nın eşi Seracettin D. (40) ortadan kayboldu.

Haberin Devamı

Olay, dün 16.30 sıralarında, Kemalpaşa İlçesi Nazarköy yakınlarında meydana geldi. Torbalı’da yaşayan S.D., iddiaya göre bir süre önce akrabası Orhan Pala ile yakınlaştı. Pala’nın 1 hafta önce askerden döndüğü, S.D. ile birlikte kaçmaya karar verdikleri, Seracettin D.’nin ise durumu öğrenince eşine şiddet uyguladığı iddia edildi.

ÖNCE EMNİYETE SIĞINDILAR

Emniyete sığınan ve hayati tehlikelerinin bulunduğunu söyleyen S.D. ve Orhan Pala burada misafir edildi. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 3 gün koruma altına alınan S.D. ve Orhan Pala, dün öğlen Emniyet’ten ayrıldı.

Seracettin D., yakınlarıyla birlikte S.D. ve Orhan Pala’yı aynı gün Kemalpaşa İlçesi Nazarköy yakınlarında buldu. Saldırıya uğrayan S.D. ve Orhan Pala çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Orhan Pala olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan S.D. ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Haberin Devamı

KATİL ZANLISI KOCA ARANIYOR

Çalışma başlatan jandarma olaya karıştığı iddia edilen C.D., Ş.D. ve Y.D.’yi gözaltına aldı. Ortadan kaybolan Seracettin D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÇOCUKLARI KORUMAYA ALINDI

Seracettin D. ile S.D.’nin 1 yaşındaki çocukları ise güvenlik güçleri tarafından koruma altına alındı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

İhanet iddiasıyla dehşet saçtı

Saldırıda hayatını kaybeden Orhan Pala

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!