İğneada Longoz ormanları milli parkına giriş takı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

İğneada Longoz ormanları milli parkına giriş takı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 11:46

İğneada Longoz ormanları milli parkına giriş takı yapıldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/DEMİRKÖY(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Demirköy ilçesinde bulunan İğneada Longoz Ormanları milli parkına, ziyaretlerde büyük katkı sağlayan giriş takları yapıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne bağlı korunan alan ziyaretlerinde yönlendirme ve tanıtıma büyük katkı sağlayan giriş takları, Kırklareli Şube Müdürlüğü’ne bağlı İğneada Longoz Ormanları Milli Parkına da yapıldı.
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kırklareli Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü, yatırım programı doğrultusunda,ilki milli parkın Demirköy-İğneadagüzergahı üzerindeki anayol bağlantısına diğerleri, Mert Gölüne devam eden orman içi yol ağzı ve Hamam Gölüne devam eden orman içi yol ağzına olmak üzere 3 ayrı noktada tabiata uyumlu ahşap giriş takları yerleştirildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen I.Bölge Müdürü Osman Demirel’eKırklareli Şube Müdürü Filiz İhtiyar ve İğneada Longoz Ormanları Milli Park Şefi Zafer Kamayeşlik etti. Kırklareli Şube Müdürü Filiz İhtiyar, sonbaharın gelişiyle renk cümbüşüne kavuşacak İğneada Longoz Ormanları Milli Parkının ziyaretçilerini bu girişlerden itibaren ağırlayacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!