Iğdır'daki çocuklara 'ısıtacak' destek

Güncelleme Tarihi:

Iğdırdaki çocuklara ısıtacak destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 11:46

Iğdır'daki çocuklara 'ısıtacak' destek

Haberin Devamı

GÖZTEPE Spor Kulübü Eskiizmir Futbol Okulu ile 1925 Gençlik ve Spor Kulübü örnek alınacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atıp Iğdır'daki ihtiyaç sahibi çocuklara 110 adet bot ve 650 bere gönderdi. Göztepeli taraftarların da büyük destek verdiği 'Iğdır'daki Çocuklar Üşümesin' adlı kampanya sayesinde Mevlana İlkokulu'nda eğitim gören öğrenciler kışlık giyeceklerine kavuştu.

Iğdır'daki Mevlana İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Erdinç Türk'ün İzmir'deki arkadaşı antrenör Halil Bayın ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından öğrencilerden birçoğunun kışın giyecek botlarının olmadığını ve okula terlikle geldikleri öğrenildi. Acı tablo karşısında hemen harekete geçen 1925 Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri Kardelen Gül ve Behçet Şenözhür, çığ gibi büyüyen yardım kampanyasının ilk tuğlasını koyan isimler oldu.

Taraftarların katkılarıyla bot ve bere parası kısa sürede toplandı. Hiçbir çocuğun üşümesini istemediklerini belirten Behçet Şenhözür, "Bundan sonra da yardıma ihtiyacı olan bütün çocukların sesine kulak vereceğiz. Başlatılan kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Iğdır'ın sesini İzmir'e ulaştıran antrenörümüz Halil Bayın ve Erdinç öğretmenin kardeşi Erol Türk tarafından bot ve berelerimiz Mevlana İlkokulu öğrencilerine teslim edildi" diye konuştu.

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!