İESOB'den sağlık atağı

Güncelleme Tarihi:

İESOBden sağlık atağı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 11:00

İESOB'den sağlık atağı

Haberin Devamı

İZMİR Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Özel Medicalpark İzmir Hastanesi ve Özel Ata Sağlık Hastanesi ile yaptığı protokollerle esnaf sanatkarlara indirimli sağlık hizmeti imkanı sunuyor. Birer yıl süreli protokollerden Birliğe bağlı odalara kayıtlı esnaf sanatkarlar ile İESOB ve Odaların çalışanları ve birinci derece yakınları yararlanabilecek.

İESOB'un Özel Medicalpark İzmir Hastanesi ile yaptığı anlaşma çerçevesinde esnaf sanatkarlar ve teşkilat çalışanları ile birinci derece yakınları, hastane hizmetlerinde hastadan alınan fark ücreti üzerinden yüzde 10 iskonto yapılacak. Doğum paketleri, ilaç, malzeme ve özel sigorta katılım payı ıskontoya dahili olmayacak. Özel Medicalpark İzmir Hastanesi ayrıca Checkup panellerinde de yüzde 10 indirim uygulayacak. SGK güvencesi olmayanlara ise hastanenin cari fiyatları üzerinden yüzde 20 iskonto yapılacak. İESOB'un Özel Ata Sağlık Hastanesi ile yaptığı anlaşma çerçevesinde de protokolden yararlanacak şahıslara doktor muayenesi, laboratuvar tetkikleri, modern teşhis yöntemleri ile tanı amaçlı incelemelerde öncelikli hizmet verilecek. Esnaf sanatkarlar ve yakınları, Özel Ata Sağlık Hastanesi'nden alacakları sağlık hizmetlerinden, ayakta muayenelerde 12 lira katılım payı hariç muayene fark ücretinden yüzde 30, ayakta tedavi, laboratuvar tahlilleri, radyolojik tetkiklerde yüzde 30, yatarak tedavi ve ameliyat gibi işlemlerde ise yüzde 20 oranında indirimden yararlanabilecekler.

MESLEKİ HASTALIKLAR

Türkiye'de insanların sağlık alanında önemli ihtiyaçlarının bulunduğunu hatırlatan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, "İESOB olarak üyelerimize finans, eğitim, araştırma geliştirme alanlarında farklı hizmetler sunmak için çaba sarf ediyoruz. İmzaladığımız protokoller ile sağlık alanında da esnaf sanatkarlarımıza uygun imkanlar yaratmayı, onlara destek olmayı amaçlıyoruz. Üyelerimiz gerek mesleki hastalıklar ve kazalar, gerekse kendilerinin ve ailelerinin ihtiyaç duydukları rahatsızlar konusunda ilgili hastanelerden uygun koşullarda sağlık hizmeti alabilecekler. Protokol hükümlerinden üyelerimiz, teşkilat yöneticilerimiz ve çalışanlarımız ile bakmakla yükümlü oldukları insanlar da yararlanabilecektir" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!