İESOB Kariyer Havuzu'nu tanıttı

Güncelleme Tarihi:

İESOB Kariyer Havuzunu tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 11:25

İZMİR Valiliği'nin öncülüğünde, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve kentteki meslek örgütleri ile pek çok kuruluşun katkılarıyla gerçekleştirilen 4. İstihdam Fuarı'na özellikle gençler büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı


İş arayanlarla işverenleri aynı platformda buluşturan İstihdam Fuarı'nda İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) ile İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası (İTKO) da stant açarak gençlere yönlendirmelerde bulundu.
Birliğin standında katılımcılara İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Özel İstihdam Bürosu Resmi İnternet Sitesi olan www.kariyerhavuzu.net hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. İzmir Birliği'nin standında iş arayanlara kariyerhavuzu.net hizmetlerinden yararlanmaları, önerilirken, ücretsiz olarak hizmet verilen işverenlerden de aradıkları vasıfta elemanı kolaylıkla bulabilmeleri için siteye kayıt olmaları istendi.
Kariyerhavuzu.net'te kişisel ve firma bilgileri düzenlenerek, eğitim bilgileri, iş tecrübeleri, CV oluşturma, firmaların sektörel bilgileri hazırlanıyor, iş arayanlarla iş talep edenler biraraya getiriliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!