İEF'de sokaklar şenlenecek

Güncelleme Tarihi:

İEFde sokaklar şenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 11:02

İEF'de sokaklar şenlenecek

Haberin Devamı

TÜRKİYE'nin ilk ve tek genel ticaret fuarı, İzmir Enternasyonal Fuarı etkinlikleri kapsamında 18 ülkeden 600'e yakın sanatçı İzmir'e gelecek, eğlence, ticaret, inovasyon ve daha fazlası bu fuarda buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 26 Ağustos - 4 Eylül 2016 tarihleri arasında 85. yılını kutlayacak. İEF'de; bu yıl görsel niteliği yüksek ve geniş kitlelerin katılımını amaçlayan; sürpriz şovlar, sokak gösterileri, konserler, sinema gösterimleri, söyleşiler, sergiler, tiyatro oyunları, dans gösterileri gibi birçok özel etkinlik düzenlenecek.

Folkart sponsorluğunda düzenlenecek olan sokak gösterileri 18.00 - 21.30 saatleri arasında Kültürpark sokaklarında gerçekleşecek. Folkart; ABD, Almanya, Arjantin, Avusturalya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsveç, İtalya, Küba, Rusya, Ukrayna, Yeni Zelanda ve Türkiye olmak üzere 18 ülkeden 600 sanatçıyı İzmir Enternasyonal Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşturacak. Sabit ve gezici sokak etkinliklerinden oluşan programda; kuklalardan tahta bacaklara, trompet şovlarından caz dinletilerine, havada akrobasi gösterilerinden balon şovlarına kadar pek çok etkinlik fuar sokaklarını şenlendirecek.

DÜNYACA ÜNLÜ GÖSTERİLER FUAR'DA

Müzik, dans ve performans sanatları gibi pek çok sanat dalını potasında eritmiş; sokak tiyatrosunun dünyaca ünlü grubu CLOSE ACT, dört farklı gösteriyle izleyenleri büyüleyecek. CLOSE ACT - SAURUS ile yedi metre yüksekliğindeki dev dinozorlar Kültürpark'ın sokaklarında izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak. CLOSE ACT - GLOBE dev küre gösterisinde ise 40 metrelik bir küre üzerinde gerçekleştirilecek olan ışık oyunları, renkli kostümler ve dumanlar gökyüzünde süzülecek. CLOSE ACT - MALAYA tahta bacak gösterisinde zaman ve mekan, ışık ve hareket ön plana çıkacak, bu görkemli gösteriler 85. İEF'ye renk katacak. Balkan Brassband Orkestrası, Brasssolıst Caz performansı ve Physıcal Musıcal Comedy trampet şov ile ziyaretçiler fuarı gezerken aynı zamanda müziğe doyacak. Öte yandan canlı-gezici kuklalar, Hodman&Sully fuarı gezerek ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşatacaklar. Ayrıca Cırcus Workshop etkinliği ile sirk gösterilerinin püf noktaları hakkında uygulamalı eğitimler verilecek. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın farklı noktalarında 20'ye yakın sokak gösterisi Folkart sponsorluğunda gerçekleştirilirken; Kültürpark'ın dört bir yanında düzenlenecek olan konserler, söyleşiler, tiyatro oyunları, sinema gösterimleri, atölye çalışmaları ve daha fazlasıyla Fuar, ziyaretçilerine dolu dolu bir gün vaad ediyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!