İEF yarın açılacak

Güncelleme Tarihi:

İEF yarın açılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 16:52

İEF yarın açılacak

Haberin Devamı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek etkinliklerle ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin merkezi olacak. Teması inovasyon-enerji, partner ülkesi Rusya Federasyonu, onur konuğu ili Muğla olan İzmir Enternasyonal Fuarı yarın 86. kez kapılarını açıyor.

İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde saat 18.30’da gerçekleşecek olan açılışta, Rusya Federasyonu Enerji Bakanı Aleksandri Novak, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ile Rusya Federasyonu ve Türkiye’den çeşitli bakanlıkların yetkilileri hazır bulunacak. İzmir Enternasyonal Fuarı 86. yılında da güçlü sponsorlarıyla pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ana sponsoru Folkart olan 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın İnovasyon Ana Sponsoru Vestel, Etkinlik Sponsoru Migros, Ulusal Radyo Sponsoru ise Kral Pop. Her yıl farklı bir tema çerçevesinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu yıl teması, geçmiş ile gelecek yılların teması ‘inovasyon’ ile birlikte, ‘enerji’ olarak belirlendi.

İLK KONSER NİLÜFER’DEN

Fuar Çim Konserleri, açılış günü olan 18 Ağustos Cuma günü 21.30’da Nilüfer ile başlıyor. Konser ücretsiz izlenebilecek. 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na 13 ülke katılıyor. Partner ülke Rusya Federasyonu’nun yanı sıra katılacak olan ülkeler Tataristan Cumhuriyeti, Kamerun, Sierra Leone, Libya, Japonya, Pakistan, İran, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bangladeş, Gana, Nijerya ve Sudan. Firma temsilciliği olan ülkeler ise,  Arjantin, Kanada, Kolombiya, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Almanya, Endonezya, Irak, Kazakistan, Meksika, Romanya ve Ukrayna. Ayrıca, Afganistan, Azerbaycan, BAE, Bangladeş, Bulgaristan, Butan, Fildişi Sahili, Katar, KKTC, Mali, Myanmar, Orta Afrika Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu, Saint Lucia, Senegal, Sri Lanka, Somali, Sudan, Tacikistan, Tataristan, Vietnam, Japonya ve Katar ise delegasyon katılımı yapan ülkeler.

FUAR GİRİŞ ÜCRETLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın giriş saatleri 16.00-23.00, Fuar Çarşısı giriş saatleri 12.00- 23.00 olarak belirlendi. Fuar giriş ücretleri, İzmirim Kart ile tam 3 TL, öğrenci 2 TL olurken; sadece engelli ve refakatçi, gazi ve gazi yakını, şehit ailesi elektronik kart sahipleri ücretsiz olarak Kültürpark’a girebilecek. Kartla girişlerin yanı sıra bu yıl Biletix ile girişler de olacak. Mogambo Caz Geceleri, Açıkhava Tiyatrosu, İsmet İnönü Sanat Merkezi ve Sinema Burada Festivali biletleri Biletix’te satışa sunuluyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!