Ideal Standard’a Londra’da büyük ödül

Güncelleme Tarihi:

Ideal Standard’a Londra’da  büyük ödül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 15:11

İngiltere’nin en uzun süreli yayınlarından biri tarafından (Build It) her yıl düzenlenen, yapı endüstrisinin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Build It Award 2016 geçtiğimiz hafta Londra’da gerçekleşti. Törende, dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknolojisi Aquablade ile "En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

İngiltere’nin en uzun süreli yayınlarından biri tarafından (Build It) her yıl düzenlenen, yapı endüstrisinin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Build It Award 2016 geçtiğimiz hafta Londra’da gerçekleşti. Törende, dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknolojisi Aquablade ile "En Üstün Yıkama Performansına Sahip Ürün"  kategorisinde ödüle layık görüldü.

Aquablade’in güçlü yıkama teknolojisi sayesinde standart klozetlere kıyasla iki katına yakın temizlik imkanı sunmasının yanı sıra enerji ve su tasarrufu sağlaması bu kategorideki rakiplerini geride bırakmasını sağladı. Aquablade teknolojisi ile su tıpkı bir şelale gibi tüm hazneye eşit olarak dağıtılıyor. 360 derece yıkama kanalı ve su perdesi teknolojisi ile klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine ulaşan su %100 temizlik ve hijyen sağlıyor. Aquablade teknolojisi kullanılan klozetler, su sıçratmayan özelliği ile de diğer kanalsız klozetlerden farklılaşıyor. Özgün kanal tasarımı ile türbülansı azaltıp yıkama performansını maksimize ederek aynı zamanda daha sessiz bir yıkama imkanı sunan Aquablade klozetler, klozet kapağının oturma kısmı kapanınca su çıkış kanalı hiçbir şekilde gözükmediği için estetik açıdan da farkını ortaya koyuyor.

Haberin Devamı

"GELİŞTİRDİĞİMİZ TEKNOLOJİLERLE SEKTÖRE YENİLİKLER GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Ideal Standard Türkiye Başkanı ve CEO'su Erdem Çenesiz, “Dünyada birçok ilke imza atan  teknolojilerimiz sayesinde böylesi prestijli ve önemli bir ödüle  layık görülmekten son derece mutlu ve gururluyuz. Aquablade teknolojisi klozet teknolojilerindeki çıtayı daha da yükseltti. Sektörümüze bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her anlamda yenilik katmaya ve ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!