İddiayı kaybetti ve dediğini yaptı

Güncelleme Tarihi:

İddiayı kaybetti ve dediğini yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2010 14:27

Kanada Başbakanı Stephen Harper'ın sözcüsü ile hokey maçı üzerine girdiği iddiayı kaybeden Beyaz Saray Sözcüsü Robert Gibbs, basın toplantısında Kanada Buz Hokeyi Milli Takımının formasını giydi.

Haberin Devamı

Gibbs, dün düzenlediği günlük basın toplantısında kameraların karşısına, Kanada'nın kırmızı-beyaz formasıyla çıktı. Gibbs'in 39 numaralı Kanada Buz Hokeyi Milli Takımı formasının arkasına da kendi ismini yazdırdığı görüldü.

Formayı giyerek sözünü tutan Gibbs, daha sonra Kanada formasını çıkardı ve bu formanın altına giydiği ABD Buz Hokeyi Milli Takımı formasıyla basın toplantısına devam etti.

Robert Gibbs, 2 hafta önce 2010 Vancouver Kış Olimpiyatlarında ABD ile Kanada arasında oynanan buz hokeyi final maçı üzerine Harper'ın sözcüsü Dimitri Soudas ile bahse girmişti. Gibbs, Kanada'nın maçı kazanması halinde Kanada milli takımı formasıyla basın toplantısı düzenleyeceğine söz vermişti. Maçı 3-2 kazanan Kanada altın madalyanın sahibi olmuş, Gibbs iddiayı kaybetmişti.

Haberin Devamı

Aynı maç üzerine ABD Başkanı Barack Obama ve Kanada Başbakanı Stephen Harper da bir kasa birasına iddiaya girmişler, Obama Kanada'ya 2 kasa bira göndermişti.

İddiayı kaybetti ve dediğini yaptı

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!