İddialı çorapları tarzınıza uydurmanın yolları

Güncelleme Tarihi:

İddialı çorapları tarzınıza uydurmanın yolları
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 10:58

Rengarenk çoraplarla stilinize farklı bir dokunuş katmaya ne dersiniz? İşte birbirinden iddialı çoraplarla kombin yapma önerileri...

Haberin Devamı

Çoraplar giyim alanında öne çıkan en renkli ve çarpıcı detaylar arasına girmeyi başardı. Rengarenk ve farklı dokulara sahip olan çoraplar kıyafetleri bambaşka bir havaya sokmanın en pratik yollarından biri. Sokak stilinde farklılık yaratan çoraplar elbiseler kadar pantolonlarla da çekici bir birliktelik yakalamaya yardımcı oluyor.

İşte çoraplarla stilinizde farklılık yaratmanın sırları;

1. Desenli çoraplar

Desenli kısa çoraplar son zamanlarda en dikkat çeken aksesuarlardan biri. Grafik desenlerinden puantiyeli, retro ve çizgili desenlere kadar pek çok farklı modelde karşımıza çıkan desenli çoraplar sıradan bir kıyafeti hareketlendirmenin en kestirme yolu. Kısa paça ve sade pantolonlarla sneaker ayakkabıları hareketli bir kombinasyonla bir araya getiren desenli çoraplar eğlenceli bir moda anlayışı olanlar için.

Haberin Devamı

İddialı çorapları tarzınıza uydurmanın yolları

2. File çoraplar

File çoraplar şık ve çekici elbise kombinleri için ideal. Seksi ve havalı bir stili tanımlayan file çoraplar ile kısa elbise ve eteklerinizi kombinleyeblirsiniz. Gündüz kombinleri için küçük file detaylı çoraplar daha hoş bir uyum sunarken büyük file detayları ise akşam partilerinde cazip bir seçenek olabilir. Jean pantolonların altına giyilen file soket çoraplar ise rock chic imajını güçlendirmek için ideal.

3. Çarpıcı renkte çoraplar

Çarpıcı renklere sahip soket çoraplar sokaklarda dikkat çekici bir görünüme imza atıyor. Sıra dışı renklerde seçilen soket çoraplar tüm bakışları üzerinizde toplamanızı sağlayabilir. Baştan aşağı tek renk giyinerek zıt renklerde çoraplarla kombininizi tamamlamayı deneyin.

İddialı çorapları tarzınıza uydurmanın yolları

4. Külotlu çoraplar

Kadınların soğuk havalarda imdadına yetişen külotlu çoraplar kısa etek ve elbiselerin vazgeçilmez kombin parçaları arasında yer alıyor. Son dönemlerde ise günlük hayatta ve sokak modasında renkli külotlu çoraplar giymek çok moda. Renkli çoraplarınızı aynı renk ayakkabılarla tamamlayarak daha uzun ve bütün bir görünüm yakalayın.

Haberin Devamı

5. Yünlü çoraplar

Düz ve topuklu botlarla kısa paça pantolonların birlikteliğinde yün çoraplar harika bir detay olarak öne çıkıyor. Yün çorapları bilekte büzerek giyebilir, toprak ve bej tonlarında seçerek ise daha stil sahibi bir görünüm yakalayabilirsiniz.

İddialı çorapları tarzınıza uydurmanın yolları

 

6. Stiletto çorapları

Sokak modasına damga vuran trendlerden biri olan stilettolarla çorap giyme modası ile siz de diz altı eteklerinizle birlikte renkli stiletto çoraplar giyerek moda sayfalarından fırlamış gibi bir görünüm yakalayın.

7. Logolu spor çoraplar

80'li yıllara gönderme yapan logolu spor çoraplarını taylarınızın üzerine giyerek spor çıkışı stilinizi tamamlayabilirsiniz. Pamuklu yapıları ile logolu spor çoraplarında en gözde renk ise beyaz.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!