İclal için Bodrum’a gitti

Roman Giyim’in ortaklarından Süleyman Toplusoy, geçtiğimiz yazdan bu yana İclal Aydın ile flört ediyordu.

Haberin Devamı

Evlilik hazırlıkları yapan ikilinin ayrıldığı haberi geçtiğimiz hafta basına yansıdı.
Aydın’ın hastalanıp yorgan döşek yattığını gazetedeki köşesinde yazdığı gün, Toplusoy Nişantaşı’nda bir başka güzelle görüntülenince olanlar oldu, ilişkileri sona erdi. Çiftle ilgili son haberi benden duyun.
Aydın kafasını dinlemek için Bodrum’a gitmiş, bunu haber alan Toplusoy da ilk uçakla onun yanına uçmuş.
Bugünlerde her yerde birlikte görüntülendiği esmer kadının sadece arkadaşı olduğunu söylemiş, ancak tüm çabalarına rağmen Aydın’ı ayrılık kararından vazgeçirememiş.

Otyam çiftini buluşturan sergi

Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çiftinin sahibi olduğu, City’s AVM’nin üst katındaki Toprak Sanat Galerisi, bugünden itibaren görkemli bir sergiye ev sahipliği yapacak. 84 yaşındaki Fikret Otyam’ın eserlerinin yanı sıra eşi Filiz Otyam’ın dokuma ve keçe işlerinin yer aldığı sergi, 17 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Haberin Devamı

Tülin işbaşında

Garanti American Express, ‘Aquariva by Gucci’ teknesinin Türkiye lansmanını geçtiğimiz hafta gerçekleştirmişti. Teknenin tanıtım çekimleri için ünlü manken Tülin Şahin objektif karşısına geçecek. Şahin, çekimlerden önce, İstinye Park’ta sergilenen teknenin yanına gitti. Ünlü manken, önce çekim için seçtiği kıyafetleri teknenin üzerine tutarak uyumuna baktı, ardından teknenin fotoğraflarını çekti.

Dubai eğlencesi

İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Longtable by Supermarket’te düzenlenen salı partilerinin bu haftaki konuğu Dubai’den gelen ünlü DJ Nicholas Sechaud olacak. Amerika’da sürdürdüğü kariyerini Dubai Buddha Bar’da devam ettiren Sechaud, seçtiği şarkılarla geceye renk katacak.

Best Places İstanbul çıktı

İstanbul’daki butik ve otellerin yer aldığı alışveriş ve tanıtım kataloğu “Best Places İstanbul 2011” çıktı. Katalog, alışverişe çıkmadan önce elinizin altında olması gereken bir rehber niteliğinde...

Yazarın Tüm Yazıları