İçerde son bölümde Mert'in kimliği açığa çıktı!

Güncelleme Tarihi:

İçerde son bölümde Mertin kimliği açığa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 09:13

İçerde dizisinin dün akşam yayınlanan son bölümünde olaylar ardı ardına gelişti. Mert'in polis arkadaşı kimliğini ve Celal ile olan konuşmasını telefonuyla kayda alınca dizinin final sahnesinde şoke eden bir olay yaşandı. Sarp ve Yusuf şüphelerinde haklı çıkarken, elde olan tek delilin ne olacağı merak konusu. Peki İçerde son bölümde başka neler yaşandı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

İçerde nefes kesen bir bölüm ile dün akşam ekranlara geldi. Dizinin hayranları yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını merakla arıyor. İçerde 6. bölümde olaylar iyice karışıyor. Sarp bir takım gerçekleri çözse de henüz somut bilgilere ulaşmış değil. Sarp ve Yusuf, Mert'in esas kimliğinin peşinde ve köstebeğin o olduğundan şüpheleniyorlar. Peki İçerde'nin 6. bölümünde başka neler yaşandı? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar

İçerde dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz ekranlara gelmedi.. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak

İçerde'nin yayınlanan son bölümünde; Yusuf, Celal’in sevkiyatını basmak için özel harekat polisleriyle birlikte harekete geçer. Celal’in lojistik firmasını Melek’in üzerine devredecek olması Yeşim’in hiç hoşuna gitmemiştir. Yeşim, Melek ve Sarp’ın yakınlaşmasını koz olarak kullanmaya karar verir. Yusuf ekibin içinden birinin Celal tarafından satın alındığı bilgisini ekibiyle paylaşır. Hainin kim olduğunu bulmak zorundadırlar. Yusuf’un ekibi zorlu bir sınavdan geçecektir.

Haberin Devamı

İÇERDE 6. BÖLÜM FRAGMANI

Köstebek İçerde!
Kardeş olduklarından habersiz düşmana dönüşen iki kardeşin hikâyesini konu alan Show TV’nin fenomen dizisi ‘İçerde’, milyonları yine ekrana kilitleyecek. Dizinin bu bölümünde, Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Mert, hayatının en zorlu sınavını verecek. Organize şubede bir köstebek olduğundan emin olan Yusuf Müdür, onu ortaya çıkarmak için Mert’in de aralarında yer aldığı ekibine zekice bir oyun oynayacak.

İçerde son bölümde Mertin kimliği açığa çıktı

İçerde dizisinde baba oğul sürprizi
‘İçerde’ bu akşam, flashback sahneleriyle de adından söz ettirecek. Celal ve Yusuf arasındaki sır perdesinin aralanacağı dizide, Mustafa Uğurlu’nun gençliğine oğlu Yunus Uğurlu, Çetin Tekindor’un gençliğine ise Orçun Koray Kaygusuz hayat verecek.

Haberin Devamı

İçerde'nin 5. bölümünde; Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal’in özel misafiri Akın Işık ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir. Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un Lokantası'nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken, oyun kuran Melek; Sarp’ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!