İçerde dizisi yeni bölüm öncesi yayınlanan 20. bölüm fragmanında Alyanak kurtulabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi yeni bölüm öncesi yayınlanan 20. bölüm fragmanında Alyanak kurtulabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 20:17

İçerde dizisi yeni bölüm öncesi yayınlanan 20. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Herkes tarafından ilgiyle takip aksiyon dolu dizi İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Alyanak'ın Yaşar'ın elinden kurtulup kurtulamayacağı merak konusu oldu. Coşkun ise Sarp'a oynadığı büyük oyunu ne kadar sürdürecek. Sarp hafızasını kaybetmediğini anlayabilecek mi? İşte, İçerde 20. bölüm ilk sahnesiyle sizlerle.

Haberin Devamı

İçerde son bölümün ardından yayınlanan 20. bölüm fragmanı ile taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor. Alyanak'ın yaptığı ihaneti affetmeyen Yaşar, Mert ve Sarp yerlerini öğrenmeden bulundukları depodan kaçmayı başarmıştır. İçerde 20. bölüm fragmanında Alyanak için tehlike çanları çalarken, Berke'nin gözleri önünde ölmesi umutlarını azaltmaktadır. Peki, İçerde 20. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, konuyla alakalı detaylı bilgiler

Son bölümde; Melek, Celal’in yıllardır kendisinden sakladığı gerçeği öğrenmiştir. Artık Celal’i hayatında istemiyordur. Annesinden geriye kalan akrabalarını bulmaya karar verir. Mert, Coşkun’u Sarp’ın öldürdüğünü zannediyordur. Ailesini bulma şansının yok olup gittiğini düşünüyordur. Şimdi Mert olanların cezasını kesmeye kararlıdır. Sarp’a çok öfkelidir. Füsun dükkanına yapılan silahlı saldırıdan sonra Sarp’ın seçtiği hayatın nelere yol açtığının farkına varır. Sarp’ı vazgeçirmek ister. Yaşar, Celal ve Sarp’ı öldürmek istiyordur. Artık ne Füsun’un ne de Eylem’in can güvenliği vardır. Sarp için olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır.

Haberin Devamı

İçerde'nin 18. bölümünde; Kebapçı Celal'in, Coşkun ve Yaşar'ı yakaladığı sırada olay yerine Yusuf Müdür ve ekibi gelir. Yusuf, Coşkun ve Yaşar’ı Celal’den korumak için oradan alır ve ifadelerini almak üzere Organize Şube'ye götürür. Şimdi herkes Coşkun’un peşindedir. Mert ailesini öğrenmek için, Sarp, Umut’u sormak için, Celal ise Coşkun’u öldürmek için. Herkes harekete geçmek için Coşkun’un Organize'den çıkmasını bekliyordur. Tehlikenin farkında olan Coşkun kendisini korumak için Yaşar’la birlikte hareket edecektir. Coşkun gittikçe köşeye sıkışır, artık yolun sonuna geldiğini düşünüyordur.

İÇERDE'NİN KONUSU
Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert'dir.

Haberin Devamı

İÇERDE'NİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!