İçerde dizisi yayınlanan final bölümüyle nefes kesti! İşte İçerde dizisinin finalinde yaşananlar!

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi yayınlanan final bölümüyle nefes kesti İşte İçerde dizisinin finalinde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 23:33

İçerde dizisi bu akşam yayınlanan final bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerin gönlünde gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla taht kuran dizi İçerde'de heyecan doruktaydı. Dizinin ekranlara gelen final bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmayacaktı. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirdi. Peki, İçerde'nin final bölümünde başka neler yaşandı? İşte detaylar.

Haberin Devamı

İçerde dizisinin ekranlara gelen final bölümünde izleyiciler oldukça duygusal dakiklar yaşadılar. Uzun bir süredir İçerde dizisini takip eden izleyiciler dizinin bitmesiyle ilgili üzüntüyle paylaşım yaptılar. Dizinin yayınlanan final bölümünde ise nefesler tutulmuştu. Celal fırtınası bir türlü bitmek bilmiyordu. Davut canı pahasına son planını devreye soktu. Durumdan haberdar olan Sarp bu sefer Celal'i elinden kaçırmak istemiyordu. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlandı. İşte, İçerde dizisinin finalinde yaşananlar.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

İçerde”nin 39. Bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmayacaktır. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirir. Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başlar.

Haberin Devamı

Ancak bu mutlu anı, intikam için geri dönen Celal böler. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlanır. Yılmaz Kardeşlerden biri yine elindedir. Umut'u kurtarmak üzere harekete geçen Sarp için amansız bir zamanla yarış başlar. Celal ile Yılmaz Kardeşler arasında son hesaplaşma yaşanacaktır.

İÇERDE DİZİSİ GALA İLE VEDA ETTİ

İçerde dizisi yayınlanan final bölümüyle nefes kesti İşte İçerde dizisinin finalinde yaşananlar

İçerde dizisinin oyuncuları final bölümüne gala yaparak veda ettiler.

İçerde dizisi yayınlanan final bölümüyle nefes kesti İşte İçerde dizisinin finalinde yaşananlar

38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrendi. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıydı. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çekti. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrildi. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu buldu. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım istedi.

Haberin Devamı



İçerde dizisi yayınlanan final bölümüyle nefes kesti İşte İçerde dizisinin finalinde yaşananlar


SON 24 SAATTE NELER OLDU?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!