İçerde son bölümde Celal intikamını yakarak aldı! - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İçerde son bölümde Celal intikamını yakarak aldı - Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 08:24

İçerde yayınlanan son bölüm ile ekranlardaydı. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde Celal inanılmaz bir intikam planı ile Köstenceli'den feci bir intikam aldı. Dizinin izleyicileri İçerde'nin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını aradı. Peki İçerde son bölümde neler yaşandı? Yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Haberin Devamı

İçerde dizisi dün yayınlanan son bölümüyle izleyenlere heyecan seviyesi yüksek bir bölüm izletti. Ekranların aksiyon dolu dizisi İçerde, yeni bölümüyle pazartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler herkesi ekranlara kilitledi. Son bölümde Kebapçı Celal ile Sarp'ın yaptığı oyunu kimse tahmin edemedi. Alyanak, Celal'in öldüğünü zannederken aslında arkasından dönen planlardan habersizdi. İzleyiciler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, İçerde 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde dizisi 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

“İçerde”nin 10. bölümünde; Sarp kendisine ve Celal'e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır. Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli'dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur. Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır.

Haberin Devamı

İçerde heyecan dozu yüksek, sürprizlerle örülü bir bölümle daha milyonları yine ekrana kilitleyecek. Takipçileriyle 10’uncu randevusuna çıkacak dizide intikam rüzgarları esecek! Sarp, kendisine ve Celal'e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır. Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli'dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur. Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır...

İÇERDE DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İçerde'nin 9. bölümünde; Sarp, ailesini kurtarmak için mahalleye Celal ile yüzleşmeye gider. Elindeki tek kozu Melek’tir. Mert, Füsun ve Eylem’in kaçırılmasına sebep olduğu için çok üzgündür. Onlara bir zarar gelmemesi için plan yapar. Yusuf’tan gizli olarak ekibini alıp Melek, Füsun ve Eylem’in takas yerine gider. Mert’in bu hamlesini Yusuf öğrenince bilgisi dışında iş çevrildiği için çok kızar. Mestan’ın ölümünden dolayı Sarp’ın peşinde, sadece Celal ve adamları yoktur ayrıca polis de Sarp’ın peşindedir. Sarp kimseye yakalanmadan kendisini aklamak zorundadır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!