İçerde 13. son bölüm fragmanı yürekleri dağladı

Güncelleme Tarihi:

İçerde 13. son bölüm fragmanı yürekleri dağladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 08:03

İçerde 13. son bölüm fragmanında Sarp hayalinde Mert'in küçüklüğünü görüyor. Şu an hayatındaki tek amaç kardeşini bulmak olan Sarp, hayalinde gördüğü kardeşinden, "benden vazgeçme ağabey" öğüdünü alıyor. Her bölümde ayrı bir heyecanın var olduğu İçerde 13. son bölüm fragmanında her adım Umut'a biraz daha yaklaştırıyor. Coşkun'dan alacağı bilgiyle ailesini bulacak olan Mert, telefonda duyduklarından sonra gözleri yaşartan o sahneye tanık etmiştir. İçerde 13. bölüm fragmanında hayatta hiçbir şeyin aileden daha önemli olmadığını gösteren Mert, Coşkun'dan o cevabı alabilecek midir?

Haberin Devamı

İçerde dizisi dün akşam yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm için izleyicileri heyecanlandırdı. İçerde dizisinin 13. yeni bölüm fragmanı için merakla bekleyen izleyiciler kısa bir tanıtım ile karşı karşıya kaldı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sarp küçük kardeşinin hayalini görüyor ve o anlarda tüyleri diken diken eden bir diyalog meydana geliyor. Peki İçerde son bölümde neler yaşandı? İşte İçerde 13. bölüm için ekranlara gelen fragman ve dizinin son bölümünde yaşanan olaylar

İçerde son bölümde; Yusuf’un, Necip Uyanık kılığına girdiğini anlayan Sarp, müdürle yollarını ayırır. Bundan sonra tek başına hareket etmeye kararlıdır. Yusuf Müdür ise yaptığına çoktan pişman olmuştur ve kendisini Sarp’a affettirmek istiyordur. Mert, Yüzüklü Adam Coşkun’la yüzleşip geçmişin hesabını sormaya kararlıdır. Ailesini bulma umuduyla Eylem’le birlikte Coşkun’un peşine düşer. Mert, Coşkun’un peşindeyken Eylem’e kurulan tuzağın farkında değildir. Haber yüzünden Eylem’in başı derde girer. Celal’in yeni sevkiyatını öğrenen Sarp bu bilgiyi Yusuf Müdür ile paylaşmak konusunda kararsızdır. Duyguları ve mantığı arasında kalır.

Haberin Devamı

“İçerde”nin 11. bölümünde; Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar. Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİ TIKLAYIN

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

BAKMADAN GEÇME!