İçerde 10. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İçerde 10. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 07:46

İçerde dizisi bu hafta hareketli bir bölüm ile ekranlara geldi. İzleyiciler İçerde dizisinin 10. son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyorlar. Peki İçerde'nin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi mi? İşte İçerde dizisi hakkında yaşanan tüm gelişmeler

Haberin Devamı

İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünde yaşananların ardından izleyiciler merakla yeni bölüm fragmanını bekliyorlar. Peki İçerde dizisnin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin son bölümünde meydana gelen olaylar ve İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler

İçerde dizisi 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

“İçerde”nin 10. bölümünde; Sarp kendisine ve Celal'e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır. Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli'dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur. Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır.

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!