İçerde 8. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm fragmanında Umut...

Güncelleme Tarihi:

İçerde 8. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölüm fragmanında Umut...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 09:36

İçerde 8. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizinin son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler İçerde 8. bölüm fragmanını merak etmişlerdi. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında ilginç dakikalar yaşanıyor. Mert, Umut'un kanlı gömleğini adli tıpa götürmek için istiyor. Kan örneğinden çıkacak sonuçla neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte, İçerde 8. bölüm fragmanı..

Haberin Devamı

İçerde dizisinin nefes kesen son bölümünün hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Dizinin son bölümünde ekrana gelen dövüş sahneleri ve aksiyon dolu dakikalar, dizinin severlerine keyifli dakikalar yaşatmıştı. Peki, İçerde 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

“İçerde”nin 7. bölümünde; Eylem’in sokak çocuklarıyla ilgili yaptığı haber Melek, Celal ve Mert’i endişelendirir. Celal bunu yapanın kim olduğunu bulması için Mert’i görevlendirir. Mert, Eylem olduğunu öğrenir ama ona bir zarar gelmemesi için Kebapçı Celal’e söylemez. Ayrıca haberde Mert, geçmişiyle ilgili bir ipucu yakalar ve peşine düşer. Sarp telefonundaki “aşkım” diye kayıtlı kişinin Yusuf Müdür olduğunu Melek’in anlamaması için küçük bir plan yapmıştır. Barış kendisini Füsun’un lokantasına yerleştiren adamla buluşur. İlk görevini alır.

Haberin Devamı

İÇERDE 8. BÖLÜM FRAGMANI

MELEK, CELAL'İN KIZI!

Eylem'in sokak çocukları ile ilgili yaptığı haberde ona haberi gönderenin Talip olduğu ortaya çıktı. Kebapçı Celal'in ilgisini çekmeye çalışan Talip, Celal ile bir buluşma ayarlayıp bildikleri karşısında para istedi. Umut'a ulaşacağını sanan Sarp, Talip'i köşeye sıkıştırıp sorduğu sorulara aldığı cevap karşısında şok oldu. Talip, manevi kızı diye bilinen Melek'in aslında Celal'in öz kızı olduğunu, kızın annesinin aşığıyla kaçtığı için Celal'in onları öldürdüğünü, Melek'inde kendi kızı olduğunu öğrenince yanına aldığını söyledi. Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Talip'in kendini ailesi yaşasın diye vurmak zorunda kaldığı ve Coşkun'un hala yaşadığını gördüğümüz sahneler gecenin çok konuşulan anlarından oldu.

Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA "İÇERDE MİSİN" DEDİ!

İçerde, sosyal medya mecrası Twitter'ın Türkiye gündeminde #İçerdemisin etiketiyle 16 saat 15 dakika, Dünyada ise 7 saat 15 dakika kalarak yine rekora imza attı. Bölümün unutulmaz anlarından Sarp, Eylem'i yaptığı haberden dolayı korkutmak isteyen Mert'i tuttuğu adama para verirken gördü. Çatı katında Sarp ve Mert'in nefes kesen dövüş sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde", dün akşam yayınlanan yedinci bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. "İçerde", 20+ ABC1'de 11,03 izlenme oranı (rating), 24,69 izlenme payı (share), AB’de 11,48 izlenme oranı (rating), 26,87 izlenme payı (share), Total’de ise 8,09 izlenme oranı (rating), 19,64 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

BAKMADAN GEÇME!