İçerde son bölümde oyun içinde oyun.. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İçerde son bölümde oyun içinde oyun.. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 08:04

İçerde dizisi dün akşam ekranlara gelen son bölümü ile nefes kesti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kebapçı Celal'e yapılan büyük operasyon başarısızlıkla sonuçlanmış gibi gözükse de sonradan anlaşıldı ki buda Yusuf müdür ve Sarp'ın bir oyunu çıktı. İçerde dizisinin takipçileri yeni bölüm fragmanını merakla bekliyorlar. Yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki İçerde 5. bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

İçerde dizisi bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyenlerin nefesini kesti. Show TV ekranlarının heyecanlı dizisinde bu akşam heyecanlı dakikalar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde Kebapçı Celal'e ait olan bilgileri sızdıranın Sarp olduğundan şüphelenen Melek, Sarp'ı sorgulamaya başlar. Celal'in özel misafirinin kim olduğunu anlayan Yusuf'un bunu nasıl anladığı kafaları iyice karıştırmıştır. Peki, sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

İçerde dizisi bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. İzleyenleri şoke eden dizinin yeni bölümünde aksiyon dolu dakikalar nefes kesti. Yeni bölümde Kebapçı Celal'i köşeye sıkıştırdığını zanneden Yusuf müdür hiç ummadığı bir manzarayla karşılaşacaktır. İçerde olduğunu bilmediği adamı Mert tüm tezgahı Celal'e çoktan anlatmıştır. Kebapçı Celal için oyun oynama zamanı şimdi başlamıştır. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

İçerde'nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak

Yusuf Müdür yine istediğini alamıyor!

Heyecanlı dizinin son bölümünde aksiyon hiç dinmek bilmedi. Mafya'nın içine giren Sarp ile büyük bir irtibatı olan Yusuf Müdür bu sefer aldığı bilgiyle Kebapçı Celal'i içeri sokma peşindedir. Tüm işleri bırakıp tamamen bu işe odaklanan Yusuf Müdür ekibini toplayarak planını yapmaya başlamıştır. Fakat bilmediği birşey vardır. Ekibinde olan Mert'de bu bilgiyi Kebapçı Celal ile paylaşmaktadır. Tüm operasyon hazırlıklarını tamamlayan Yusuf Müdür, sevkiyat yapan tırları durdurur ve hevesle içinden çıkacakları bekler. Kutuların içinden şemsiye çıkması Yusuf Müdürü oldukça kızdırır. Üstüne üstlük yakaladıkları adamın Akın Işık olmadığını da öğrenen Yusuf Müdür iyice küplere binmiştir. Sarp ise gerçek Akın Işığı tiyatro sahnesinde görünce işlerin yolunda gitmediğini anlar...

İçerde'nin bu akşam ekrana gelen beşinci bölümünde; Melek’in, Sarp ile ilgili şüpheleri vardır. Bu durumu netleştirmek zorunda olduğunu hisseder. Eğer Yusuf'a bilgiyi götüren Sarp ise bunu Celal ile paylaşmak zorundadır. Sarp, Necip’ten kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince çok sevinir ama Necip evini yakarak izini kaybettirmiştir. Sarp, Celal’in özel misafiri ile büyük bir sevkiyat işi yapacağını öğrenir.

Haberin Devamı

Bu sefer kesin Celal’in işini bitireceğini ve kardeşine ulaşacağını düşünüyordur. Bu arada Füsun’un Lokantası'nda Barış diye bir çocuk işe başlar. Füsun’un anne şefkatiyle yaklaştığı Barış acaba kimdir? Celal için çember daralırken, oyun kuran Melek; Sarp’ın, Yusuf'un adamı olduğunu ortaya çıkarabilecek midir?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!