İçerde dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 23:05

İçerde dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İçerde'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Celal, işini bu sefer şansa bırakmadı ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çekti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İçerde dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Kısa bir süre sonra ekran macerasını noktalayacak olan İçerde'nin son bölümünde Celal tarafından kaçırılan Sarp ve Mert'in çaresiz görüntüleri izleyicileri ekran başına kilitledi. Öte yandan Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfetti.  Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıdır. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İçerde'nin 5 Haziran'da yayınlanan 37. Bölümünde; Yılmaz Biraderler, onlardan çocukluklarını çalan Celal’e karşı güçlerini birleştirir. Eylem’in, Celal hakkında hazırladığı haberin internetten yayınlanması gerilimi tırmandırır. Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirir. Sadece Eylem değil, Füsun ve Barış da büyük tehlike altındadır. Sarp ve Mert de gizliden gizliye onları korumak için harekete geçer. Bu sırada Sarp, suçsuz ve polis olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan pes etmez. Yıllardır kendine sorduğu “ben kimim?” sorusunun cevabına kavuşan Mert ise annesinden uzak kalmaya dayanamaz. Sarp, Celal’le aralarındaki hesabı kapatana kadar sabretmesini istese de kardeşler bu kavuşmanın daha fazla gecikmesini istemez. Yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert, artık mutluluk gözyaşları dökecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!