İçerde 36. bölüm 2. fragmanında Sarp ve Umut'un büyük kavuşması

Güncelleme Tarihi:

İçerde 36. bölüm 2. fragmanında Sarp ve Umutun büyük kavuşması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 20:17

İçerde dizisi 36. bölüm fragmanıyla izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren soluksuz olarak takip edilen dizi İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Sarp ve Umut'un kavuşması izleyicileri gözyaşlarına boğacak. İşte, İçerde yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerden tam not alan dizi İçerde yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. İşte, İçerde yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. Ancak önce Celal’in işini bitirmeleri gerekmektedir. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düşmüştür. Polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadele ederler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.

BAKMADAN GEÇME!